Ez az 51-es körzet területe felett készült egyik legrejtélyesebb repülő szerkezetéről készült felvétel!

2017. május 8., hétfő




Senki sem tudja, mi van rajta, és hogy pontosan mi vezeti...

Az 51-es körzet rejtélye mind a mai napig tartja magát, és rengeteg különféle pletyka főszereplője: nem véletlenül.

Ugyanis az elmúlt években hivatalosan egyszer sem ismerték el a létezését, azonban néhány évvel ezelőtt ez hirtelen megváltozott, és a kormány vallott róla, hogy valóban üzemel a Nevada sivatagban egy létesítmény, ismeretlen funkciót ellátva.

Hihetetlen biztonsági rendszer védi a bázist, és nagyon sokáig nem engedték azt sem a műholdaknak, hogy felvételeket készítsenek a területről.

Bármi, ami közvetlenül a közelébe megy, azt vagy eltérítik, vagy leszedik. Egyetlen drónnal sem sikerült berepülni a területére, és az arra járó turistákat is fegyveres katonák tessékelik vissza más útvonalakra.

Ennek ellenére a mai napig ufóvadászok tanyáznak a körzet határán, és a legmodernebb felszerelésekkel fürkészik a bázis környékét.

Így történt, hogy egyszer egy olyan valami tűnt fel az égen, közvetlenül a bázis felett, melyről sikerült egy viszonylag éles, és jól kivehető felvételt készíteni.

Nem derül ki, hogy egy helyi katona készítette, vagy valaki más, esetleg egy arra járó turista, vagy ufó vadász de az jól látszik, hogy egy bizarr, egyáltalán nem megszokott repülő alakú lebegő szerkezetet sikerült megörökítenie.

Nem tudunk egyetlen ilyen formájú harci, és kutatógépről sem. A felvételt rengeteg repülésben jártas szakember is megnézte, és mindenki egyöntetűen állítja, hogy ilyen ember alkotta gépet soha nem készítettek.

Tehát feltehetően vagy egy ufó látható a videón, vagy pedig egy olyan szupert titkos kormányzati hadigépezet, aminek a világ még a létezéséről sem tudhat.

Feltehetően azért, mert idegen technológia felhasználásával építették meg...

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés 51-es körzet


Megtekintések száma: 20117266





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet