Ez az ausztriai orvos által kifejlesztett recept hihetetlen dolgot tesz a rákkal és a szervezeteddel!

2019. augusztus 13., kedd




Egy ősi kínai recept alapján készült az az ital, mely állítólag képes napjaink rettegett betegségével is szembe szállni: magával a rákkal.

Az ital ötlete először a nyugati orvoslásban egy bizonyos Rudolf Breusshez köthető, aki egy ausztriai orvos volt. Folyamatosan a rákot kutatta, és próbált rájönni az okára, annak eredetére.

Egy tüdőrákos férfinak, Seto-nak, azt javasolta a táplálkozás-szakértő orvos, hogy igyon 3 hónapon át ebből az italból, az eredmény pedig nem maradt el. Seto meggyógyult a rákból!

Csodálatos ital és könnyű is az elkészítése.

Hogy elkészítsük ezt az élettel teli italt csupán egy céklára, egy sárgarépára és egy almára van szükségünk.

Megmossuk jól a hozzávalókat, kockákra vágjuk és beletesszük egy blenderbe, hozzáöntünk egy kis vizet és összeturmixoljuk. Amint kész van már ihatjuk is.

Rengeteg mindenben segítségünkre van ez az ital. Nem csak elpusztítják a rákos sejteket, hanem megelőzni is képes azoknak a kialakulását.

Mindemellett csökkenti az izomlázat, felerősíti az immunrendszert, és a bélműködés fokozásával méregtelenítő hatást is kifejt szervezetünkre.

Ha a bőrre alkalmazzuk, akkor azt sokkal szebbé, homogénebbé teszi, és pattanásmentessé.

Fontos tudni, hogy SEMMILYEN mellékhatása nincs, mivel csakis természetes anyagokból készül az ital, és annak minden összetevője.

Fogyókúrára is nagyon jól alkalmazható, mivel gyorsan felszívódik és sokáig laktat. Ha rendszeresen fogyasztod a téli időszakban, akkor az immunrendszered jelentősen megerősödik tőle.

Az alkalmazása a legegyszerűbb: A három hozzátevőből és a vízből 250 ml üdítőt kell kapnod.

A maximális hatás érdekében két adagot igyunk egy nap. Reggel éhgyomorra (a reggelit egy órával a turmix után együk) és este, 17 óra után.

OSZD MEG másokkal is!

egészség rák egészség megelőzés természetes remediák


Megtekintések száma: 85610





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet