Ez az egyik legrejtélyesebb, legenigmatikusabb régészeti lelet az emberiség történelmében?

2017. április 30., vasárnap
7.000 évvel régebbi, mint a Stonehenge. Olyan dolgokról árulkodik, melyeket a történelemkönyvek ma tagadnak...

Létezik egy olyan régészetileg igazolt, azaz hiteles lelet a Földön, mely nemcsak, hogy rengeteget elárul a Föld, és az emberiség múltjáról, de felveti annak a lehetőségét, hogy a történelmünkből hiányoznak bizonyos részek.

A Gobekli – vagy Göbekli – Tepe eredetile Krisztus előtt épülhetett, 9600 körül, egyesek szerint még ennél is régebbi lehet, nincs végleges, és pontos adat, ez kutatásonként némileg eltér.

Nagyon régi leletről van szó. Egy hatalmas, faragott kőoszlopról, mely olyan információkat tartalmazhat, amiről nem beszélnek a történelemkönyvek.

A Gobekli Tepe 6.000 évvel régebbi, mint a Stonehenge és 7.000 évvel régebbi, mint a legelőször készült piramisok Egyiptomban.

Ha megnézzük az oszlopon található mintázatokat és ábrákat, azonnal látni fogjuk, hogy mi az, amit elárul a múltról. Egy nem emberi, hanem sokkal inkább hüllőszerű – vagy állatszerű – humanoid lényt látunk rajta.

Az alak kezében van valami, ami olyan, mint egy gömb. Ez sokak szerint nem mást szimbolizálhat, mint magát a Földet.

Ha ez valóban így van, akkor ezt az egészet úgy lehet interpretálni, mint egy kozmikus találkozó ősi megörökített pillanatát. Talán ekkor adták át az égből érkező földönkívüliek az ősi tudást az emberiségnek?

Nem tudni pontosan. Viszont az ábrák utalnak továbbá egy ősi kataklizmára is, ami kis híján kipusztíthatta az emberiséget.

Korábban erről azt gondolták, hogy egy aszteroida becsapódása lehetett, és minden jel erre is utalt. Ezt az elméletet továbbra sem vetik el a tudósok. Eszerint az aszteroida becsapódását követően egy kis jégkorszak alakult ki a Földön, ami lehűtötte bolygónk légkörét.

Egy másik elmélet szerint viszont nem meteor volt az, ami becsapódott, hanem a hatalmas robbanásért egy mesterséges szerkezet, egy atombomba, vagy egyéb nukleáris alapú töltet felelős.

Erre noha nincsenek bizonyítékok, egyes ősi iratok – főleg Indiából származó védikus iratok – említést tesznek róla, hogy a Földön 12.000 évvel ezelőtt egy óriási atomháború zajlott az emberiség és egy idegen civilizáció között.

A csatából bár az emberek kerültek ki győztesen egy másik szövetséges faj oldalán, de ennek az volt az ára, hogy le kellett dobniuk a Föld történetének legelső atomtöltetét.

Ez valahol India területén dobbanhatott fel, és nukleáris telet okozott, több évtizedre eltakarva a Napot, az által a légkörbe lökött porfelhővel.

Hogy valóban ez hozta volna el a jégkorszakot? Nem tudni, de a paleoasztronautika híve szerint ez a lehetséges magyarázat…

rejtély rejtélyek ősi idegenek ősi tudás eltitkolt tények kataklizma


Megtekintések száma: 62666

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet