Ez az Egyiptomban talált ősi levitációs szerkezet ad magyarázatot a piramisok építésére?

2017. december 13., szerda




Ősi földönkívüli technológia maradványa lehet?

Bizonyíték van rá, hogy az ősi Egyiptomban egy olyan több tízezer éves technológiát használtak, mely messze megelőzte az akkori időt.

Ami azt illeti, a bolygón soha nem volt egyetlen nép vagy civilizáció sem, mely olyan szerkezet birtokában volt, mint az ókori Egyiptom.

Sokaknak a mai napig rejtély, vajon hogyan is készülhettek a piramisok. Erre van egy nagyon egyszerű válasz: nem tudjuk. legalábbis a mainsteream régészet ezt állítja, pedig a megoldás ott van az orruk előtt.

Számtalan lelet utal arra, hogy Egyiptom a kort megelőző technológiával volt megáldva, feltételezhetően az ősi istenek által.

Erről azonban a mainstream média és a tudomány hallani sem akar, hiszen akkor minden, az előző emberiséggel kapcsolatos bomba is robbanna... Ez a technológia nem használt fel elektromosságot, sem más mesterségesen előállított energiát, energiahordozót, noha Egyiptomban nagyon is tisztában voltak azzal, hogy mi is az elektromos áram, mivel bizonyos helyeken használták is.

Erre számtalan dombormű tesz utalást, sőt, találtak olyan vázákat, melyek egykoron ősi akkumulátorként szolgáltak.

Ezeket rekonstruálták, és valóban képesek voltak a mérnökök és hozzáértők működésbe hozni.

Egyiptomban óriási prizmákkal voltak képesek a köveket megolvasztani Egyesek ezt azzal magyarázzák, hogy Egyiptomban egész évben nagyon erős volt a napsütés, ez azonban nem biztos, hogy lehetővé tette a lézeres megmunkálás precizitását is felülmúló hieroglifákat.

Kellett még léteznie egy hiányzó technológiai láncszemnek, melyre az akkori kor ember rájött, vagy szert tett.

Sokak szerint egy régészeti lelet megmagyarázhat mindent, amit eddig a piramisok építéséről nem tudtunk.

Egy ősi levitációs szerkezet, melyet az egyiptomiak idejében hozhattak létre, vagy hozhattak a Földre az ősi asztronauták, akiket istenként tisztelt a nép.

Ez a szerkezet hanghullámok segítségével képes volt olyan rezonanciát kelteni, mely a tárgyakat a levegőbe tudta emelni, és ott tartani. Akusztikus ultraszonikus levitációs elven működhetett a sejtések szerint.

Egyiptomban több ilyen szerkezet maradványát is megtalálták.

Ezekkel emelhették a magasba a piramisokat alkotó több tíz tonnás monstrumokat, monolitokat és kőtömböket. vagyis ez lehet az a hiányzó láncszem, amit a piramisok építésével kapcsolatban kerestek eddig a mérnökök.

Sokak szerint az egykori rejtélyes feltaláló, Edward Leedskalnin is ennek az ősi egyiptomi technológiának a megfejtésén fáradozott, sikerrel. Ugyanis ő egymaga épített fel egy kastélyt Floridában, több tonnás kőtömbökből.

A mai napig nem derült ki, hogy csinálta, de a pletykák szerint ő is hanghullámokkal emelte a magasba a súlyos kőtömböket.

Nem véletlen tehát, hogy annyi komoly régészeti leletre nem találtak magyarázatot, legalábbis az építésük mikéntje kérdéses. 

A Stonehenge, vagy a Húsvét szigeten lévő kőfejek, és sok más monumentális alkotás olyan kövekből áll, amiket rejtély, hogyan mozgattak a helyszínre, esetenként több száz, vagy több ezer kilométeres távolságból.

A mainstream tudósok tagadják ennek a szerkezetnek a létezését, mertha ez kiderül, és nyilvánosságra kerülne széles körben, az magával boríthatna minden múltbeli titkot.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ősi idegenek egyiptom piramisok ősi technológia


Megtekintések száma: 72118





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet