Ez az életutad és ezek az erősségeid! Ez a módszer sok mindent elárul rólad!

2021. május 3., hétfő




Nem kell asztrológushoz menned ahhoz, hogy megismerd önmagad. A születési hónapod megmutatja milyen a személyiséged. Ha ismered önmagad, könnyebb lesz az életed, mert tudod mik az erősségeid, így könnyebben boldogulhatsz.

Január

Ambiciózus, hűséges és intelligens vagy, a jó tulajdonságaid még segítségedre lehetnek az életben. Azonban hajlamos vagy a féltékenységre, makacsságra és a befelé forduló viselkedésre, ami megnehezíti az életed. A küldetésed, hogy jó vezető légy. Lehet, hogy a munkahelyeden nem te vagy a főnök, de ettől még remek vezető vagy. A családod te irányítod, hallgatnak rád, szívesen követnek téged az emberek. A szerelmi életed akkor lesz a legboldogabb, ha leküzdöd a makacsságod.

Február

Barátságos, érzékeny és bátor vagy, ezek a legjobb tulajdonságaid. Viszont hajlamos vagy alábecsülni másokat, haragtartó vagy és könnyen ellustulsz. A küldetésed, hogy profitálj a szereplési vágyadból, érdemes olyan munkát választanod ahol az előadói képességeid megmutathatod. Az érzelmeidet leplezed. Hamar megváltoztatod a véleményed, ami nehézzé teszi a hosszútávú emberi kapcsolatok kialakítását.

Március

Szeretetteljes, őszinte és nagyvonalú ember vagy. Azonban a szégyenélőség sok mindenben akadályoz, bosszúálló típus vagy, könnyen felidegesíted magad. A szórakozás számodra nagyon fontos. Szereted ha sokan vannak körülötted, így testhezálló számodra a szórakoztatóiparban elhelyezkedni. Hamar meggondolod magad, ami másoknak nem tetszik. A kapcsolatod terén csak akkor vagy hajlandó kompromisszumokra, ha megtalálod azt aki minden téren megfelel számodra.

Április

Nagyvonalú, dinamikus, kalandozó személyiség vagy. A hátrányod, hogy önző vagy, nem vagy mindig eléggé motivált és a féktelenség se válik mindig előnyödre. Aki ebben a hónapban született meg akarja ismerni a világot, hogy eldöntse mi a megfelelő a számára. Határozott vagy, ami hatalmas erény. Nem vagy hűséges típus, viszont mikor megtalálod azt akit szeretsz, már nem vágysz kalandokra.

Május

Mindig lehet rád számítani, erős ember vagy, aki lendületes. Azonban hajlamos vagy makacskodni és idegeskedni. A sorsod zökkenőmentes lesz. A munkádban jó hasznát veszed a logikus gondolkodásodnak. A kapcsolatok terén nehezen nyílsz meg, de ha valakit szeretsz, azt közel engeded magadhoz.

Június

Kommunikatív, kreatív ember vagy, szereted a humort. A hátrányod, hogy önző, habozó típus vagy, aki késésre hajlamos. Az emberek azt gondolják, hogy kiismernek téged, de ilyenkor mindig megleped őket. A céljaid megvalósítod, de nem mindig tudod megőrizni az elért sikereket. Nehezen leszel szerelmes, de ha szeretsz valakit, azért mindent megteszel, hajlamos vagy a féltékenységre.

Július

Felelősségteljes, toleráns, lojális, hallgatag ember vagy. Hátrányod, hogy visszahúzódó, néha misztikus és monotonitásra hajlamos vagy. A küldetésed, hogy egyre többet érj el, hogy minél nagyobb sikereid legyenek. Hamar felidegesíted magad. Amikor megtalálod a társad, kimutatod az érzelmeid. Nehezen barátkozol, csak egy szűk kört engedsz magadhoz közel, de ez nem is baj.

Augusztus

Érzelmes, barátságos, kreatív vagy. A kevésbé jó tulajdonságaid a féltékenység, az egoizmus és szeretsz mindenkinél mindent jobban tudni. Általában hosszútávú célokat tűzöl ki és el is éred azokat. Szeretsz versengeni. Vágysz a szerelemre, de nehezen mutatod ki az érzéseid. A társadat nagyon szereted és mindent megteszel érte.

Szeptember

Érzelmes, nyugodt személy vagy, jó hallgatóság. Viszont szeretsz kritizálni és dominálni akarsz. Nagyon elégedetlenkedő típus vagy, hiába érsz el valamit, az számodra kevés. Tudod mit akarsz és mindent meg is teszel érte, a te életed küzdelem. A kapcsolatok terén arra vágysz, hogy minél többeket meghódíts, így azonban nem könnyen találsz párt.

Október

Érzelmes és empatikus vagy. Viszont nehezen tudsz dönteni, nem mindig vagy motivált és hajlamos vagy a féltékenységre. A lehetőségeid meg vannak hozzá, hogy megvalósítsd a céljaid, de nem bízol eléggé magadban. Magabiztosabbnak kell lenned és meg kell tanulnod döntéseket hozni. A kapcsolatok terén sok csalódás érhet, mert mindenkit jobbnak látsz, mint amilyen valójában.

November

Dinamikus, idealista, újító ember vagy. Azonban a bizonytalanság, a keserűség és a makacsság is körüllengi a hétköznapjaidat. A munkádban eléred, amit szeretnél. A kapcsolatodban hamar megunod azt ami van, így nehezen találod meg a számodra megfelelő párt

December

Jól szervezett, magabiztos személy vagy, aki szereti a vicceket. Viszont mindig dominálni akarsz. A dolgaidat szereted magad intézni, de másoknak szívesen segítesz ha nehéz megoldani a gondjaikat. A munkád terén sokszor nem értenek veled egyet. A kapcsolatok terén szeretsz irányítani.

Forrás: ketkes.com


Megtekintések száma: 23599





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet