Ez az elfeledett ősi csodaszer képes meggyógyítani az egész testet!

2018. március 30., péntek




Naponta 10-30 grammot ajánlott elfogyasztani egyszerre, vagy három egyenlő részre osztva. hatásosságát kutatások igazolják!

A kaptáron belül a méhek is fogyasztják, hogy ezzel táplálják azokat a méheket, amelyekből nem lesz királynő!

Ez egy olyan különleges mégészeti termék, amiről sajnos méltatlanul kevés szó esik manapság, mert az emberek elfelejtették a hasnálatát és a létezését is.

A gyógyszeriparnak ugyanis nem érdeke az, hogy az ilyen, és ehhez hasonló természetes csodaszereket reklámozza, mivel azzal önmagát lőné lábon.

A perga egy különleges anyag, más néven méhkenyér.

Azok a lárvák táplálkoznak méhkenyérrel, amelyekből később dolgozó, vagy here lesz. A királynő lárvái kiváltságosabbak, ők méhpempővel táplálkoznak.

A méhkenyér nagyrészt virágporból áll, egy kevés propoliszt, méhviaszt, és emésztőenzimet is kevernek hozzá. Ez a fontos tápanyagokban gazdag táplálékkiegészítő nagyon hasznos lehet az emberek számára is.

Ajánlott álmatlanság, stressz, memóriazavarok, ízületi-, és emésztési problémák, reuma, megfázás, influenza, májproblémák, és különböző gyulladásokkal járó betegségek esetén is.

Naponta 10-30 grammot ajánlott elfogyasztani egyszerre, vagy három egyenlő részre osztva. Egy órával a főétkezések után. Hatásosságát fokozhatjuk máriatövis teával, propolisszal, vagy máriatövis kapszulával.

Fontos, hogy tudjuk, mennyit és mennyi dieig! A kúrát érdemes 45 napig tartani, azonban utána fontos, hogy beiktassunk egy 30 napos szünetet is.

A májszöveteket képes teljes mértékben megújítani ez a kúra, ha a méhkenyér fogyasztása rendszeres, beiktatva a pihenő 30 napokat

Ez azért is van, mert magas aminosav és fehérje tartalma van, ez epdig javítja az általános erőnlétet, és gyógyítja a szervezetet, emellett anyukáknak is ajánljáék szoptatás idejére.

Fáradtság, kimerültség, migrén, alvásproblémák, szív-, és érrendszeri betegségek, magas vérnyomás, koszorúér betegség esetén.

Energizálja a szervezetet, serkenti az immunitást, csökkenti az allergiás tüneteket, asztmás rohamokat.

Szeléntartalma kifejezetten magas, emiatt dohányosok és alkoholisták számára is erősen ajánlott regenerációra!

OSZD MEG másokkal is!

egészség egészség megelőzés természetes remediák méhkenyér perga


Megtekintések száma: 95849





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet