Ez az első, a Pentagon által hitelesnek tartott UFÓ felvétel! – VIDEÓ

2017. december 21., csütörtök




Szerintük minden kétséget kizáróan egy azonosítatlan objektum látható rajta.

Tovább dagad a Pentagon nemrég közzétett titkairól a média visszhang. A BBC is közzétette azt a videót, amin a pentagon titkos megfigyelési hadműveleteiből látható egy részlet.

Ezen a részleten egy ufó látható, ezt pedig maga a Pentagon is hivatalosan elismerte.

Ezzel gyakorlatilag történelmi jelentőségű dolgot jelentett ki, ugyanis kormányzat soha a világtörténelemben nem ismerte el az ufók létezését.

A hivatalos tájékoztatás szerint a szóban forgó észlelés során arra jutottak, hogy a tárgyat nem lehet beazonosítani, vagyis egy azonosítatlan objektum.

A felvételen az is látszik, hogy hihetetlen manőverekre képes, sokszor még a fizikát és a repülés törvényeinek is ellent mondva.

A videó egy katonai képrögzítő berendezéssel készült, hőkamerás technológiával, egy vadászgép pilótafülkéjéből.

További részletek jelentek meg nem sokkal később ebből a felvételből.

A három filmrészlet egyedülálló, mert hivatalos forrásból származnak, és olyan hitelesnek minősített felvételek, amelyeken UFO-k láthatóak. A filmeket az Amerikai Haditengerészet USS Nimitz hadihajójáról indult F/A-18 Super Hornet vadászgépe vette fel 2004-ben.

Hogy mi látható ténylegesen ezeken a felvételeken?

Nos, már találgatni sem kell többé, mert maga a pentagon ismerte el, hogy egy ufó. Az persze nem tisztázott, hogy egy azonosítatlan de földi repülő objektumról van-e szó, vagy valami másról...

A Pentagon ufókutató részlege hivatalosan 2007 és 2012 közt működött, de nem hivatalosan és külön állami finanszírozás nélkül állítólag a mai napig tovább működik...

OSZD MEG másokkal is!

ufók földönkívüliek összeesküvés titkos akták pentagon


Megtekintések száma: 27381





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet