Ez az EP képviselő nyíltan kimondja: a politikai elit célja az Európai Kalifátus!

2018. január 30., kedd
Végre valaki kimondta, nem köntörfalazott. Egyetértesz? Akkor OSZD MEG másokkal is!

Marcel de Graaff, a holland Szabadságpárt EP képviselője nyíltan kimondja, amit már sokan kezdenek sejteni.

Végre valaki felállt, és hangosan ki merte mondani az EU világelit politikusainak végső tervét, hogy miért is zajlik anynira erőltetetten és mesterkélten a bevándoroltatás.

"Ha az EU így folytatja tovább, akkor Európa jövője iszlám lesz. Ez az iszlám világ, és az EU elitjének célja is." - hangoztatta.

Szerinte ez a célja a nyitott határok politikájának, és annak is, hogy a bevándorlás jelenleg is tömegesem zajlik, szervezetten.

A gyilkosság, vagy a brutális bűncselekmények csak járulékos, mondhatni természetes veszteségek ezen EU vezetők számára.

A nemzetek önazonosságának megsemmisítése zajlik jelenleg, szintén előre kitervelten és megfontoltan.

Az Európai Kalifátus megalakulásában már csak a hazájukat szerető harcolni kész állampolgárok állnak! - jelentette ki.Minden szavával egyetértünk, és valószínűleg sokan mások is!

Homo sacer: A régi Rómában, ha valaki a vallás vagy az állam ellen bűnt követett el, a népgyűlés kiközösítette és homo sacernek nyilvánította.

Ettől a pillanattól fogva bárki megölhette...

A törvény semmilyen értelemben, még negatívan sem vonatkozott a homo sacerre.

Még bűnözőszámba sem vették. Semminek tekintették, élőhalottnak, akinek puszta léte egyszerre volt félelmetes és förtelmes. Aki megölte őt, nem sértett törvényt, mert a homo sacernek nem volt emberi élete, csak puszta élete, a közösség szempontjából halott volt. (Ezért nem lehetett föláldozni sem.) - írja a vilagfigyelo.com

Hiszen élni – a régi római mondást idézve – annyi, mint emberek között lenne. Akit tehát kizártak az emberek közösségéből, az nem él.

OSZD MEG másokkal i!

európa politika menekültek bevándorlás politikai elit


Megtekintések száma: 24021

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet