Ez az évszázados kínai gyógymód rengeteg betegségből kiránthat: csak egy hagyma kell hozzá!

2019. május 17., péntek




Segít lehúzni a lázat, megszüntetheti az influenzát és megfázást.

kínai orvoslás évszázadok óta alkalmazza azt a módszert, amikor hagyma karikát helyeznek a zokniba éjszakára. Felismerték ugyanis ennek a módszernek azt a hihetetlen hatását, amire senki nem gondolt volna!

Rájöttek, hogy a láb és a szervek között közvetlen kapcsolat működik, a talpban található az összes idegvégződés. 

Másrészt, ha hagymát helyezünk a talpra segít felszívni a baktériumokat, amelyek így nem tudnak a testben és a szervekben maradni. 

Ez a módszer a méregtelenítés egy ősi, olcsó és nagyon egyszerű módszere. Minden este alkalmazható, amivel nagyon sok betegség megelőzhető és a szervezet folyamatos védelem alatt áll.

Bár nem mindenki hisz a kínai orvoslásban és a hasonlómódszerekben, de ez a módszer közvetlenül kapcsolatot létesít az immunrendszerrel is.

A lábban körülbelül 7000 neurális végződés található, amelyek közvetlen kapcsolatban állnak a belső szervekkel. Ezek nagyon fontos végződések, amelyekről tudomást sem veszünk ha a cipőben van a láb egész nap.

Éppen ezért végeznek a gyógymasszőrök masszázst a talpon, és ezért ajánlják a mezítláb való sétálást is.

Ha szeretnénk megtisztítani az összes belső szervünket hosszú kúrák, megvonás nélkül, akkor a talpra helyezett hagyma karikás módszert ki kell próbálnunk! Köztudott, hogy a hagyma tisztítja a bőrt, megöli a baktériumokat és a vérárammal is csodákat művel. A talpban található idegvégződésekre is jótékony hatással van, megtisztítja a szerveket,a vért és megöli a baktériumokat és a kórokozókat.

A legfontosabb összetevője a hagyma. 

Először fel kell vágni a hagymát vékony szeletekre, és várj néhány percig, vagy amíg a hagyma leve megjelenik a hagyma szeleteken.

Ezután tedd a hagymaszeleteket a lábadra. Ezután tekerd be a lábad egy átlátszó fóliával, és húzz rá vastag zoknit.

Használj gyapjúzoknit, mert fontos, hogy meleg legyen. A fólia bent tartja a kellemetlen szagokat.

Ha a bőröd érzékeny, zsíros krémmel vagy mandulaolajjal kend be a lábad, mielőtt ráteszed a pakolást.

Reggel, amikor felkelsz, vedd le a zoknit, és távolítsd el a pakolást. 

Aztán mossad meg a lábad hideg vízzel, majd húzz fel megint gyapjú zoknit, hogy melegen tartsa a lábat. Ekkor a vér elkezd gyorsan keringeni. 

Ez a kezelés különösen hasznos azok számára, akik a cukorbetegségtől és a rossz vérkeringéstől szenvednek. A náthát, influenzát is megszünteti, lehúzza a lázat.

OSZD MEG másokkal is!

egészség életmód természetes remediák


Megtekintések száma: 59438





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet