Ez az időutazó a XVII. században hagyta az óráját: ezt fotóval is tudja bizonyítani

2023. január 25., szerda
Szerintetek valódi lehet?

Újabb bizarr időutazós agymenéssel sokkolja közel 800 ezres követőtáborát az Apex TV.

most egy olyan férfit találtak, aki meg van róla győződve, hogy járt a múltban – egész konkrétan valamikor a XVI-XVII. században -, és ráadásul ott is hagyott véletlenül egy személyes tárgyat: az óráját! Minderről pedig fotója is van.

Az utazó története egyébként ismerős lehet: nem szeretné sem az arcát felfedni, sem azt, hogy hol adott interjút – annyit elárult, hogy valahol Oroszországban – ugyanis csak így érzi biztonságban magát. 

Értjük mi…

A férfi – állítása szerint – 14 éves korában költözött Londonba a szüleivel, később pedig egy titkos kormánylétesítményben dolgozott egy Andre Pukin nevű orosz férfi irányítása alatt – aki különböző korokba küldött tudósokat és katonákat. 

Így juthatott el ő is a XVII. századi Kínába, ahol helyi katonák elől menekülve veszítette el az óráját.

Ez az a svájci óra – szintén csak a magát időutazónak állító férfi szerint -, ami korábban egy katona több száz éves sírjából előkerült.

Aki mélyebben bele szeretné magát ásni a férfi történetébe, és például megtudni, hogy miért nem utazhattak el Jézus korába vagy épp megnézni a dinoszauruszokat, az nyugodtan csatlakozzon ahhoz a közel 60 ezer megtekintőhöz, akik eddig kattintottak a videóra.

Szerintetek valódi lehet?

Mi meglehetős fenntartásokkal kezelnénk, de elvégre sose tudni!

OSZD MEG másokkal is!

hihetetlen összeesküvés bizarr időutazás időutazó


Megtekintések száma: 111738

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet