EZ az igazság, amiért holografikus égboltot vetítenek a fejünk fölé, hogy a világvégét titkolják?

2023. január 25., szerda
Egy mesterségesen keltett illúzióval verik át az egész világot!

Sokan nem tudják, de a valóság csak egy illúzió. Az illúzió pedig maga a valóság. Arról van szó, hogy nem szabad elhinni azt, amit látunk.

Amit látunk ugyanis, az csak egy hologram. Legalábbis ha felnézünk az égre, nem a valóságot látjuk – állítják egyre többen.

A holografikus égbolt gyanújának gondolata már közel egy évtizede lebeg az emberek feje felett.

Arról van szó, hogy a HAARP és a NASA olyan különleges holografikus technológiát épített ki a Föld körül, mely bármit képes láttatni. ÉS azt láttatja az emberekkel, amit látni akarnak.

A chemtrailezések kora is akkor tájt köszöntött be, amikor a HAARP működésbe lépett.

A NASA a HAARP segítségével elkezdte az ionoszféra kísérleteket, miközben az időjárást is manipulálta. Tudták, hogy a tűzzel játszanak, ennek ellenére nem álltak le.

Létre kellett ugyanis hozni egy olyan mesteri tervet, egy olyan elektronikusan is működtethető „függönyt”, mely elrejti az emberiség elől a végső valóságot.

A valóságot, mely sokak szerint annyira borzasztó, hogyha nem lenne egy hamis égbolt felénk vetítve, már káoszba torkollott volna a Föld összes társadalma. De vajon mi lehet ez az igazság? Mi lehet az, amitől annyira fél a NASA és a háttérhatalmak, hogy inkább több milliárd dolláros megaprojektek keretében megpróbálják előlünk elrejteni?

Egyes bennfentes információk szerint ez az ok nem más, mint egy vészesen közelgő, egyelőre elkerülhetetlennek tűnő kataklizma.

Ez a fenyegetés az űrből érkezik majd, és már nincs sok hátra.

A hatásait már most is lehet érezni. Egyre több a földrengés, földcsuszamlás, hurrikán, és egyéb természeti katasztrófa.

A világ változóban van, akárcsak a Földünk magmája is. Ami pedig az űrből képes a magmára kihatni, annak hihetetlen ereje lehet.

Eleinte csak egy anomáliaként volt jelen a NASA adataiban.

Később ez az anomália kinőtte magát, és a műholdas, űrteleszkópos felvételeken is feltűnt. Ekkor tudatosult először a NASA vezetőségében, hogy igaza lehet a régi legenda, mely már több ezer évvel ezelőtt beszámolt ezen kataklizma bekövetkeztéről.

A Nibiru eljövetelében azelőtt senki sem hitt, azonban ahogy egyre nagyobb és egyre tisztábban kivehető lett a Hubble által készített képeken, egyre nagyobb volt az aggodalom.

A NASA-nál ugyanis mindenki tudta, hogy a prófécia szerint senki sem tudja megállítani, és a Földdel való ütközése elkerülhetetlen.

Mivel 2012-re már szabad szemmel is látni lehetett volna, ezért a kétezres évek elején nagyszabású holografikus technológia gyártásába kezdtek.

A HAARP és a NASA a chemtrail technológiával együtt hozta létre azt a légkörben „keringő” vásznat, melyre a mesterséges eget rávetíthette.

Azóta a Nibiru még közelebb jár hozzánk, és szabad szemmel már akkora lehetne, mint a Mars, vagy a Vénusz, így akár láthatnánk is.

A NASA ezzel időt akart nyerni, hogy ne törjön ki tömegpánik, mindenellett egy egységes mentőakciót dolgozzanak ki a világhatalmi elit számára.

Bunkereket építettek, üres vidékeket vásároltak fel a szupergazdagok, hogy föld alá nyúló óvóhelyket építsenek oda.

A fontos emberek, a Föld krémje tehát felkészült.

Hamarosan pedig bekövetkezhet az, amitől mindenki retteg, és csak remélni merik, hogy bárki túléli. Legalábbis egyes belső informátorok ezt állítják. Azonban ezen információkat már sok más független kutató is megerősítette, így lehet bennük valami.

Az idő majd eldönti, és hamarosan kiderül, hogy hogyan is zajlik majd le korunk legnagyobb kataklizmája.

Addig is ha valóban létezik a Nibiru, egyre csak közeledik majd.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés haarp világvége nibiru kataklizma nassa prófécia


Megtekintések száma: 211272

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet