Ez az oltás volt a világ és a gyógyszeripari történelem leghalálosabb átverése!

2018. május 1., kedd
A Gardasil oltóanyagot több halálesettel és több mint 8.000 különféle mellékhatással hozták már összefüggésbe. Sokkoló tények, szőnyeg alá söpört igazságok.

talán még sokan emlékeznek a nagy Gardasil-lázra, arra a botrányra, ami eme oltóanyag körül kialakult. Ugyanis boldog-boldogtalan embert oltottak vele, mondván, hogy ez mennyire jó.

Aztán váratlanul megdöbbentő, sőt, riasztó dolgok derültek ki a vakcina egyes hatóanyagairól.

Érdekes módon a bevezetést követően az FDA jóváhagyta ugyanezen injekció használatát végbélrák esetén is. Ez minimum elgondolkodtató...

Ez még nem minden. A Gardasilt most, mint végbélrák megelőző hatóanyagot vezették be, a korhatárt pedig 26 éves korig tolták ki. Hivatalosa a Gardsilt legalább 49 halálesettel lehet összekötni. Ezeket a haláleseteket egytől-egyik bizonyítani lehetett, és bizonyították is orvosi látleletek alapján, és tudományos laborvizsgálatok segítségével.

Senki sem tudja a mai napig, miért volt szükség az oltás bevezetésére, és a hihetetlen kampányra, amit köré hoztak létre.

Pláne úgy, hogy a HPV a daganatok alig1%-áért volt felelős, míg az oltásban sokkal többen haltak meg, és kiderült róla az is, hogy elősegíti a rák kialakulását. vagyis azt okozza, ami ellen elkezdték oltani az embereket, amiért létrehozták magát a vakcinát.

Az Egyesült Államokban 2009 júniusában 15 millió lányt fecskendeztek be a Gardasil vakcinával. 15 millió emberből 49 haláleset nem tűnik soknak.

Azonban a mellékhatásokkal már más a helyzet. 3589 esetben ugyanis az egészséget veszélyeztető allergiás reakciók alakultak ki az alanyokban. Ezekből nagyon sokan súlyos és maradandó egészségkárosodást szenvedtek el. Maradandó egészségkárosodás 213 esetben volt, 25 esetben súlyos neurológiai rendellenesség, a Guillain-Barre szindróma alakult ki, 789 egyéb esetet az FDA pedig súlyos esetnek titulált.

Annak idején Dr. Diane Harper borította ki a bilit, mint az a tudós és kutatóorvos, aki részt is vett az oltás fejlesztésében, és más oltások, hatóanyagok létrehozásában.

"A Gardasil nagyon kevésnek bizonyul a méhnyakrák elleni harcban, és egyáltalán nem ajánlott 15 évesnél fiatalabb gyermekeknek." - állította. Ennek ellenire sok esetben fiatalabbakat is beoltottak, rejtély, hogy miért, mikor nem ez volt a tudományos ajánlás.

A 4. Nemzetközi Védőoltás Konferencián Dr. Harper elmagyarázta a Gardasillal járó kockázatokat. Ezek nagyon súlyosak voltak, és a gyógyszeripar nem is örült neki.

Hiszen mint tudjuk, itt sem babra ment a játék, hanem a profitra. Az oltásra azért volt szükség, hogy minden fiatal lányt és gyermeket beolthassanak, hiszen ez hatalmas bevétel jelentett a vakcinagyáraknak. 

A Gardasilról már a kezdeti eladásokat követően megjelentek olyan szakvélemények, melyek ellenjavallták az oltást.

Ezt a profit érdekében azonban a szőnyeg alá söpörték, és azt hangoztatták, hogy az oltás biztonságos, tudva, hogy nem az.

Ezek után érdemes elgondolkodni azon, hogy vajon mi minden mással – például a rákkal - kapcsolatban hazudhatnak nekünk nap mint nap a fehér köpenyes orvosok...

OSZD MEG másokkal is!

egészség oltások gyógyszeripar vakcinalobbi oltáslobbi


Megtekintések száma: 15448

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet