EZ deríthet fényt szeptember 11. egyik legnagyobb kérdésére!

2017. szeptember 10., vasárnap




Egyszer és mindenkorra a végére járhatnak az egyik legfontosabb momentum kapcsán.

Az Alaska Faribanks Egyetem egyik vezető professzora, Dr. Leroy Hulsey egy nagyon izgalmas szimulációt szeretne elvégezni még az ében.

Egy közel 2 éve folyamatosan fejlesztett tanulmányt készít több kutatótársával együtt azért, hogy pontos választ kapjunk a szeptember 11.-i terrortámadás egyik legkérdésesebb momentumára.

A szeptember 11-én bekövetkezett terrortámadás volt a valaha bekövetkezett és végrehajtott legnagyobb terrortámadás a világon, melynek során két utasszállító gép csapódott a World trade Center két ikertornyába, egy pedig a Pentagonba.

Egy negyedik gép pedig a Fehér Házat vette volna célba, de az információk szerint az utasok hősiesen visszafoglalták a gépet, mielőtt elérhette volna célját, ám tragikus módon a gép emiatt lezuhant.

A mai napig nem adtak választ számos kérdéses dologra a tragédiával kapcsolatban, ezért rengeteg különféle elmélet kering a neten arról, hogy mi is történhetett.

Nagyon sokan hisznek abban, hogy az egész egy belső munka volt, azaz a titkosszolgálat által eleve elrendelt belső csapás, mely remek ürügyként szolgálhat majd arra, hogy hadat üzenjenek majd később Afganisztánnak.

A professzor egy olyan projektet hozott létre, melyben annak járnának véglegesen utána, hogy mi is történt a wtc 7-es épületével, mely gyakorlatilag sértetlen maradt a támadássorozat után, mégis összeomlott.

Mindezt úgy, hogy bizonyíthatóan nem volt jelentősebb tűz az épületben, és az nem eredményezhette volna az épület összeomlását.

Mégis, szinte kártyavárként omlott össze, emiatt nagyon sokan vélekednek úgy még ma is, hogy az egész egy irányított robbantás volt, akárcsak az ikertornyok esetében. Az acélszerkezetnek ugyanis állva kellett volna maradnia, mégsem így történt.

Korábban már volt több példa arra, hogy sok-sok órán át égett egy épület, mégis állva maradt, és alig szenvedett jelentős sérüléseket az ikertornyokhoz képest.

Egy szuperszámítógépen elvégzett szimuláció hamarosan még az évben megadhatja arra a választ, hogy mi is történt a wtc 7-es épületével. ha minden a tervek szerint haladni, akkor 2017 augusztusában be is számolnak a végeredményről a szakemberek.

A hetes épület összeomlását a mai napig számos mérnök és építész merő képtelenségnek tartja, ezért már többször komoly vizsgálatokat indítottak az ügyben a nem ismert részletek feltárására.

A hivatalos verzió magyarázata az volt, hogy tűz keletkezett a WTC 7-ben, ami végső soron az összeomlását okozta. Azonban már a korábbi eredmények is valami egészen mást mutattak: azt, hogy irányított robbantás történhetett.

Az ikertornyok 110 emelete mellett számos más épület is megsemmisült vagy súlyosan megrongálódott a World Trade Center közelében, ezek a következők: 7 World Trade Center, 6 World Trade Center, 5 World Trade Center, 4 World Trade Center, a Marriott World Trade Center (3 WTC), a World Financial Center épületegyüttese és a Szent Miklós ortodox templom. A

tornyok kártyavárszerű összeomlása volt az egyetlen példa eddig acélszerkezetű épület teljes megsemmisülésére.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés szeptember 11 terror terrortámadás


Megtekintések száma: 223909





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet