Ez egyértelműen nem medve - vajon mit filmezhetett le a férfi az erdőben?

2017. április 8., szombat




A minden eddiginél közelebbről készült felvétel sokakat megdöbbentett.

Egy férfi egy megdöbbentő felvétellel állt elő. Állítása szerint sikerült lencsevégre kapnia közvetlen közelről a nagylábút, azaz a jetit.

Ez a hatalmas teremtő, feltehetően ősemlős legalább 3 méter magas, és már rég kihaltnak kellene lennie.

A világtörténelem során azonban nagyon sok legenda szólt már arról, hogy látták ezeket a lényeket, és az emberekhez hasonló kolóniáikat. Több olyan észlelésről is fennmaradtak feljegyzések, melyek hiteles forrásnak tekinthetők.

A világ számos pontján érzékelték már ezeket a majomszerű lényeket. Egy ízben egy sötét erdőben vettek fel olyan hangokat, amiket később biológusok vizsgáltak meg, és azt állapították meg, hogy egy az ember és a majom között lévő nagytermetű élőlénytől származhatnak.

A Sierra-hangok rejtélyét a mai napig nem sikerült megfejteni.

Ugyanakkor rendre előkerülnek olyan felvételek, melyek szintén azt sejtetik, hogy a jeti, mint különálló ősemlős faj még létezik, legalábbis elszigetelt populációik fennmaradhattak.

A mostani felvételt döntse el mindenki maga, hogy valódi-e. A férfi azt állítja, nem manipulált a felvételt, és a szakértők, akik górcső alá vették a videót, szintén azt mondják, hogy semmi sem utal egyértelmű hamisításra, utólagos manipulációra.

A videóban 54. másodpercnél látható egy részlet az ominózus anyagból.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál kriptid kriptozoológia jeti


Megtekintések száma: 33332





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet