Ez Európa vége: Így tették tönkre Párizst! Már rá sem lehet ismerni!

2017. december 14., csütörtök
Enyhén szólva is zavarba ejtő képek... OSZD MEG, ha ez szerinted sincs így jól!

Nem akármilyen képeket fogsz most látni. Még mielőtt legörgetnél, azért ezt olvasd végig, mert ép ésszel felfoghatatlan.

Felfoghatatlan, hogy egy korábban egészséges nemzettudattal rendelkező állam - a franciák - képesek voltak a liberális hangok hatására MIDNEN identitásukat feladni, és megsemmisíteni, sőt, mondhatni hogy feláldozni kultúrájukat a bevándorlókéval szemben.

Ma, ha valaki Párizsba megy, félbe lépked annak néhol macskaköves utcáin, és már nem a romantika, a lamur illata terjeng a levegőben, hanem a bevándorlók szaga, és a félelemé.

Ma, ha valaki Párizst emlegeti, már nem a szerelmesek városa jut eszünkbe, hanem a hely, ahol az elmúlt 10 év legvéresebb terrortámadásai zajlottak le.

A város, melyet bevettek a bevándorlok, és nem eresztik el.

Ahol az utcákon vonulva - ahogyan a képeken is látod - már sokkal inkább sejlik fel előttünk Afganisztán, vagy Szíria, mintsem az, hogy egy nagymúltú európai városban járnánk.

Az illegális bevándorlók a bevándorlási irodának a környékét lepték el tömegesen, ahol az utcán alszanak, kilométer hosszú sorban gyülekeznek éjjel-nappal és arra várnak, hogy megkapják a menedék- vagy letelepedési jogot.

Hatalmas sátrakat húznak fel, össze-vissza szemetelnek, és az sem ritka, hogy a járdákra ürítenek, vagy vizelnek.

Sokak szerint olyanok, mintha állatok lennének. Amerre csak járnak, sáskaként lelakják a környéket, majd egy idő után megpróbálnak tovább állni.

Az általuk uralt területekre pedig a fehér ember nem mer bemenni, de gyakran a rendőrök sem szívesen járnak ezeken a helyeken.

"Kerítést húztunk fel, mi magunk, a lakók köréjük. Így akartuk megakadályozni, hogy a lakóövezetünket WC-nek vagy szemetesnek használják. Ezt saját forrásból álltuk a szomszédokkal, pedig az önkormányzat feladata lenne" - mondta egy besokallt lakó.

Egyre többeknek szúrja a szemét az, amit műveltek Párizzsal.

Vagyis egy lehetséges polgárháborús fordulat rajzolódik ki. A kérdés csak az, hogy az emberek mikor mondják azt, hogy "elég!"

OSZD MEG másokkal is!

érdekes európa érdekeség politika bevándorlás polgárháború


Megtekintések száma: 40006

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet