Ez két politikai vezető fogja romba dönteni az egész világot?

2018. április 14., szombat




Egyes próféciák szerint egy atomkatasztrófa fog véget vetni mindennek. Ők lennének a halál "angyalai"?

Vlagyimir Putyin, és Donald Trump.

Két olyan politikai vezető, mely alapjaiban véve fogja romba döntneia világot. Hozzájuk lehetne még Kim Dzsongunt sorolni, ő azonban az utóbbi hónapokban végleg letett az atomfenygeetőzésről.

Jelen helyzetben az az érzése a világ politikai elemzőinek, hogy a két nagyhatalom vezetője között mérgesedhet majd el úgy a viszony, hogy az egy atomháborúba torkolljon.

Annál is inkább, mert korábban számos jóslat vetítette előre azt, hogy az oroszok és amerikaiak szembenállása hozza el az Antikrisztust. Azt a vezetőt, aki halhatatlannak hiszi majd magát, és midnent porig rombol.

Hozzá fog fűződni az a 7 évig tartó nagy háború, melyről maga Nostradamus is számos említést tesz szövegeiben.

Ehhez jön még hozzá az is, hogy nem cska Nostraddamus jóslatai léteznek, melyek megjósolni látszottak ezen politikai szembenállást.

A Malakiás lista, mely a pápákat, és azok uralkodását írta le egy mondatban vagy szóban, szintén eddig hibátlanul jósolta meg az összes pápa uralkodását.

A lista azonban véget ér, és a pápai sírok között sincs már hely, csak egyetlenegy, vagyis a jelenlegi lehet az utolsó pápa az ismert világ, és az egyház történetében.

Sokan ezt úgy értelmezik, hogy az egyház a mi életünkben fog végleg megszűnni, de nem a világnak lesz teljesen vége, hanem az egyháznak a jelenlegi formájában.

Nostradamus jóslatai pedig ezzel kapcsolatban megrázóan pontosak.

Ahogy írja: a holtak felkelnek sírjaikból, és a Föld nemzetei közt változások lesznek. Olyan természeti katasztrófák érik a Földet, mint még soha.

Nostradamus egy harmadik világháború kitörését is jövendöli Próféciák című könyvében:

Franciaországban hatalmas háború tör ki, és egész Európát támadás éri. Hosszú és borzalmas háború lesz, mely, ha egyszer véget ér, annak már csak kevesen örülhetnek - írja.

Két nagy világhatalom közt fog kitörni a háború, mely minimum 7, maximum 27 éven át fog húzódni.

Minden egy égen feltűnő hatalmas üstökössel indul majd, és mindaddig nukleáris terror és természeti katasztrófák sújtják majd a világot, amíg egy másik bolygó meg nem közelíti a Földet - jósolta Nostradamus.

Hogy tényleg Trump és Putyin lesz-e az apokalipszist elhozó két "dühödt angyal"? 

Az hamarosan, az elkövetkező napokban, hetekben, hónapokban eldőlhet...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség összeesküvés európa politika kataklizma atomháború


Megtekintések száma: 48544





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet