Ez két politikai vezető fogja romba dönteni az egész világot?

2018. április 14., szombat
Egyes próféciák szerint egy atomkatasztrófa fog véget vetni mindennek. Ők lennének a halál "angyalai"?

Vlagyimir Putyin, és Donald Trump.

Két olyan politikai vezető, mely alapjaiban véve fogja romba döntneia világot. Hozzájuk lehetne még Kim Dzsongunt sorolni, ő azonban az utóbbi hónapokban végleg letett az atomfenygeetőzésről.

Jelen helyzetben az az érzése a világ politikai elemzőinek, hogy a két nagyhatalom vezetője között mérgesedhet majd el úgy a viszony, hogy az egy atomháborúba torkolljon.

Annál is inkább, mert korábban számos jóslat vetítette előre azt, hogy az oroszok és amerikaiak szembenállása hozza el az Antikrisztust. Azt a vezetőt, aki halhatatlannak hiszi majd magát, és midnent porig rombol.

Hozzá fog fűződni az a 7 évig tartó nagy háború, melyről maga Nostradamus is számos említést tesz szövegeiben.

Ehhez jön még hozzá az is, hogy nem cska Nostraddamus jóslatai léteznek, melyek megjósolni látszottak ezen politikai szembenállást.A Malakiás lista, mely a pápákat, és azok uralkodását írta le egy mondatban vagy szóban, szintén eddig hibátlanul jósolta meg az összes pápa uralkodását.

A lista azonban véget ér, és a pápai sírok között sincs már hely, csak egyetlenegy, vagyis a jelenlegi lehet az utolsó pápa az ismert világ, és az egyház történetében.

Sokan ezt úgy értelmezik, hogy az egyház a mi életünkben fog végleg megszűnni, de nem a világnak lesz teljesen vége, hanem az egyháznak a jelenlegi formájában.

Nostradamus jóslatai pedig ezzel kapcsolatban megrázóan pontosak.

Ahogy írja: a holtak felkelnek sírjaikból, és a Föld nemzetei közt változások lesznek. Olyan természeti katasztrófák érik a Földet, mint még soha.

Nostradamus egy harmadik világháború kitörését is jövendöli Próféciák című könyvében:

Franciaországban hatalmas háború tör ki, és egész Európát támadás éri. Hosszú és borzalmas háború lesz, mely, ha egyszer véget ér, annak már csak kevesen örülhetnek - írja.

Két nagy világhatalom közt fog kitörni a háború, mely minimum 7, maximum 27 éven át fog húzódni.

Minden egy égen feltűnő hatalmas üstökössel indul majd, és mindaddig nukleáris terror és természeti katasztrófák sújtják majd a világot, amíg egy másik bolygó meg nem közelíti a Földet - jósolta Nostradamus.

Hogy tényleg Trump és Putyin lesz-e az apokalipszist elhozó két "dühödt angyal"? 

Az hamarosan, az elkövetkező napokban, hetekben, hónapokban eldőlhet...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség összeesküvés európa politika kataklizma atomháború


Megtekintések száma: 37514

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet