Ez kipucolja az összes méreganyagot a szervezetedből és a májadból!

2018. július 13., péntek




Ha a májunk nem működik jól, akkor nem tudja kiszűrni a méreganyagokat, és idővel különböző betegségekkel kell szembesülnünk.

Gyulladás van a szervezetedben? Ne nyúlj azonnal a drága tabletták után. Van egy természetes, sokkal járhatóbb, mellékhatásmentes út is!

Kevesen tudják, mi is pontosan a gyulladás, és mit is akar vele előre jelezni a szervezetünk.

Tulajdonképpen ilyenkor a szervezetünk azért küzd, hogy a különféle fertőzéseknek vessen véget, és így jelez számunkra, hogy valami nincs rendben. Különféle bőrirritációval, sérült szövetekkel, immunreakcióval vesszük fel a harcot ezen fertőzések ellen.

A szervezetünk legjobb barátai és szövetségesei tehát sohasem a pirulák lesznek, amik ráadásul a pénztárcánkat is rövidítik az életünk mellett, hanem a természet patikája.

A cékla gyulladáscsökkentő ereje mellett szíverősítő is, és így különféle szívbetegségekre is kiváló növény, amit több formában fogyaszthatsz. A benen lévő magas C-vitamin tartalom pedig csak tovább erősíti az immunrendszered a gyulladás leküzdésére.

A cékla ráadásul nem csak a gyulladásokra jóü, hanem kiválóan kipucolja a szervezetből és a májunkból a méreganyagokat.

Nagyon sok magnéziumot, kalciumot, vasat, káliumot, C-vitamint, foszfort, mangánt, beta-karotint, és B-vitamint tartalmaz. A cékla erős májvédő hatással rendelkezik, és serkenti a májműködést.

Ha rendszeresen fogyasztunk célkalevet, akkor nagy mértékben lassíthatjuk a krónikus májbetegségek előrehaladását. Zsírmáj esetén is nagyon hatásos lehet a cékla.

Készítsünk friss céklalevet, és fogyasszuk rendszeresen!

Hozzávalók:

  • 1 nagyobb cékla
  • 1 sárgarépa
  • 1 fél citrom

Elkészítés:

1.Mossuk meg a céklát, és a sárgarépát alaposan, majd hámozzuk meg.

2.Ha sikerült biozöldségeket beszereznünk, akkor nem muszáj meghámozzuk, főleg, ha frissek.

3.Vágjuk kisebb darabokra, majd tegyük gyümölcscentrifugába. A végén adjuk hozzá a citrom levét, és még egy kevés vizet is adhatunk hozzá, ha nem lett elég leves.

Minden nap fogyasszunk el egy adagot, és azután egészen biztosan nem kell aggódnunk a májunk egészségéért.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes egészség természetes remediák


Megtekintések száma: 26113





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet