Ez lehet a jövő sátra? Összkomfortos modern buborék

2017. február 4., szombat




Nem csak kényelmes és összkomfortos, de modern, és környezetkímélő az a sátor, ami olyan élményt nyújt, mint semmi más.

Most egy igazán őrült ötletet mutatunk be, ami a szégyellőseknek nem fog tetszeni, sem az olyanoknak, lakik szeretnek bezárkózni a világ elől. Ez a zseniális sátortípus ugyanis éppen ellenkező dolgot művel: kinyitja a világot számunkra.

Gondolkodtál már azon, hogy egy sátorban pihenve minden komfortod meg legyen, amit egy ház nyújthat, közben nem csak zárt helyen vagy, de a természet minden részletét látod?

Az Attrap'Rjves kemping, amit Franciaországban találsz meg Allauch-ban, valahol Marseille mellet, éppen erről szól.

2010-ben indított egy család egy nagyszerű vállalkozást, remek ötlettel, melynek keretében öt összkomfortos buboréksátort építettek fel, melyek kiadók utazóknak, vagy megszállni vágyóknak.

Az ár egy kicsit borsos, ellenben csodálatos látványban lehet részünk. Körülbelül 36.000 Forintba kerül egyetlen éjszaka.

Eszméletlen a kilátás, ugyanis az egész buboréksátor nem csak stabil, és ellenáll akár a jégesőknek is, de egy 360 fokos panorámát nyújt átlátszó falain keresztül. Így sokkal közelebb érezhetjük magunkhoz a természetet, mint bármikor.

A műanyag sátrak tényleg bírják a gyűrődést, minden évszakban használhatók, a napsütés ellen pedig be is lehet burkolni őket. A sátrakhoz teleszkóp is jár, hogy a csillagokat közelebbről is megvizsgálhassuk.

Az ilyen, és ehhez hasonló ötletek azért ók és becsülendők, mert közelebb hozzák az emberekhez a természetet.

Ez pedig nagyon fontos, mivel manapság az emberek legtöbbje bezárkózik, és nincs semmiféle interakcióban a természettel, főleg azok, akik nagyvárosoknak élnek.

Ha tetszett? OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség zöldenergia


Megtekintések száma: 36609





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet