EZ lehet a kapcsolat Nikola Tesla és a gizai nagy piramis között!

2023. június 22., csütörtök




Egy építész fejthette meg a múlt egyik legnagyobb rejtélyét.

Egy építészmérnök, Miguel Perez Sanchez olyan állításokat tett, melyek, ha igazak, akkor megvan a kapcsolat Nikola Tesla, és a gizai nagy piramis között.

Egy olyan ősi titokról van ugyanis szó, mely évezredeken átívelt, és egyetlen dologgal volt mindvégig kapcsolatos: a kozmoszból nyerhető végtelen energiával.

Már korábban is rengetegen feltették a kérdést: mi a közös a néhai lángelmében és Egyiptom egyik leghíresebb piramisában?

Sokkal több, mint bárki gondolná. ugyanis az építész szerint Tesla tudta azt, amit sokan nem: hogy a piramis valójában hogyan is nézhetett ki, és mi is hiányzott róla. Merthogy a gizai nagy piramis nem volt teljes, és ezt már a régmúltban is számos építész és régész állította.

A piramis tetején ugyanis egy hatalmas, fémes gömb helyezkedhetett el. Pontosabban lebegett...

Miguel Perez elmélete szerint ugyanis a piramis nem volt más, mint egy óriási energiatermelő ősi erőmű. Egy olyan technológián alapuló szerkezet, mely képes volt a lebegőbe emelni a tetején elhelyezett gömböt.

A gömbnek az lehetett a funkciója, hogy a kozmosz energiáit összegyűjtse, amit a piramisba vezettek le különféle csöveken, optikai kábeleken keresztül, egy hatalmas gépezetbe a Király kamrájában.

Ez megmagyarázná azokat az alagutakat, járatokat, melyek létének értelmére a mai napig nem jöttek rá a régészek.

Az építészmérnök szerint a vizsgálatai, melyeken közel 10 éven át végzett, különféle számítógépes modelleket is bevetve, egyértelműen bizonyíthatják állítását.

Több kollégája is megszólalt már az ügyben, és a legtöbbjük azt állítja, lehet abban valami, amit Miguel Perez állít. Abban még a mainstream régészet képviselői is egyetértenek, hogy a piramis tetején valami állhatott.

Ők azonban egy hatalmas szoborra tippelnek, nem pedig egy gömbre, de szerintük ez sem egy elvetendő teória.

Az építész szerint maga a gömb 2,7 méteres átmérővel rendelkezett, és a Kheopsz-piramis elkészültét követően került fel annak legtetejére.

A tudás egyfajta enciklopédiája volt. Olyan végtelen, kozmikus energiát tudtak vele kinyerni a kozmoszból, mely egész Egyiptomot elektromos árammal láthatta el. Az áramot azonban nem használták mindenhol, csak egyes kijelölt helyeken, és bizonyos technológiákra.

Ilyen volt a piramisok építése, és a kövek megolvasztása, vagy a hieroglifák még pontosabbá tétele. Ugyanis Egyiptomban számos olyan hieroglifát találtak már, melyek annyira tűpontosak, hogy olyat csak a mai lézeres technológiával lehetne létrehozni. Ezek az alkotások pedig több ezer évvel ezelőtt jöttek valamilyen rejtélyes technika segítségével létre.

Az elemzés a kutatók számára lehetővé tette az 51,48 fokos dölésszögének meghatározását, a platform tanulmányozását, amely összefügg a kör kerületében a pí értékével, és a piramis csúcsának magasságát, amely 277,778 könyök, ami egyenlő az 1 millió és a 3600 hányadosával.

Az építész szerint nem a jelenlegi méretek voltak az eredeti méretei a piramisnak. Sokkal nagyobb volt, és egy olyan geometriai architektúrát rajzoltak ki az általa végzett elemzések, mely tisztán matematikai, és geodéziai jellegű volt, csillagászati alapon.

A piramis eredeti területe közel 100.000-szeres volt egy prímszámnak, ez azt is feltételezi, hogy sokkal korábban tisztában voltak ezzel az egyiptomiak, mint bárki más.

Olyan tudásnak kellett a birtokukban lenniük, ami akkoriban még nem volt. Itt nem csak arról van szó, hogy ismerték a Pitagorasz-tételt, vagy a magas prímszámokat, hanem arról, hogy csillagászati együtt állásokat tudtak meghatározni.

Némely esetben olyanokat - mint az Orion-öv együttállása - melyeket csak a modern érában fedeztek fel csillagászati eszközök segítségével.

És itt jön a képbe Tesla az építész szerint. Tesla sokat tanulmányozta a piramisokat, és tudta, hogy egy gömb volt a tetején a Kheopsz-piramisnak. Ezen az elven tudta megalkotni saját Tesla-tornyait, melyekről szintén azt beszélték, hogy végtelen energiát tudtak előállítani.

Nem véletlen az sem, hogy ezen találmányából nem lett semmi. A CIA módszeresen próbálta ugyan megkaparintani a terveket, de mivel fegyverként is lehetett volna használni, Tesla jobbnak látta, ha örökre magával viszi a titkot, ha meghal.

Hiszen ezekkel a Tesla tornyokkal olyan energiát lehetett volna egyetlen helyre koncentrálni, amivel mérhetetlen pusztítást lehetett volna véghez vinni.

Mások szerint a nagy energetikai cégek is szerepet játszottak és játszanak ma is abban, hogy a piramisok ősi technológiája, mely végtelen energiát biztosítana, szándékosan elfeledetté vált a múltban.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés egyiptom piramisok tesla


Megtekintések száma: 181981





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet