Ez lehet a NASA eddigi legmegosztóbb és egyben ufó felvétele?

2017. augusztus 29., kedd
Teljesen véletlen filmezték le, erről beszél a világ.

A NASA még mindig tagadja a földönkívüliek létezését, holott sokak szerint ez mára már nyilvánvaló, mint ahogyan az is, hogy valamit rejtegetnek az emberek elől.

De hogy pontosan mit, azt senki sem tudja. Annyi bizonyos, hogy tisztában vannak olyan dolgokkal, amikről nekünk talán fogalmunk sincs.

Ezt több volt NASA alkalmazott is megerősítette, akik földönkívüli asztronautákról, és közös ember-földönkívüli missziókról beszéltek.

Egy alkalommal pedig egy hacker, Gary McKinnon tört be a NASA szervereire, ahol szintén idegen űrhajókról és nem földi születésű dolgozók aktáival találkozott.

Most egy újabb felvétellel bővült azon videók listája, mely a NASA-hoz fűződik, és valami rendkívüli látható rajta.

Sokak szerint az itt látható videó a NASA egyik legdurvább lebukása.

Az ISS - International Space Station, azaz Nemzetközi Űrállomás - közelében a háttérben több tucat, vagy akár több száz azonosítatlan objektumból álló flotta húzott el. Ha megfigyeljük a videókat, ez kivehető.A mostani videón valami sokkal nagyobb tűnik fel, és a NASA felvételekhez képest tisztábban is látszik, mint szokott.

Szerinted mi látható a videón? A NASA már megint hazudott nekünk, és a földönkívüliek már rég itt vannak a Föld közelében és a Földön?

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen nasa idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 137356

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet