Ez lehet a világszerte hallható hummogó zaj oka: végre megfejtették a rejtélyt?

2023. július 3., hétfő




A hátborzongató szálak egészen a Pentagonig vezetnek?

Bizonyára sokan hallottatok már azokról a rejtélyes hangokról, melyeket világszerte hallani lehet egyes vidékeken, városokban.

Még ma sem tiszta a tudomány számára, hogy ez egyetlen hang, egyetlen forrásból, vagy több különálló, de egymással összefüggő globális jelenség része. A NASA is a rejtélyes nyomába eredt, de nem jutottak semmire.

Az egyik legvalószínűbb elképzelés szerint a zaj forrása az óceánok felől érkezik, és a kőzetlemezek rezgései - melyeket a víz vezet - jutnak ki a légkörbe hang formájában.

Ez az elmélet azonban a mai napig nem nyert bizonyítást, így azóta már nagyon sok különféle teória látott napvilágot, az egyik ilyen szerint a hummogó hangok nem mások, mint a végítélet harsonái.

Most egyesek azt állítják, meglehet a hangok forrása. És a megoldás megdöbbentőbb az eddig felmerült összes elméletnél.

Arról van szó, hogy a hangok természete rendkívül érdekes. Ugyanis a beszámolók és egyes vizsgálatok szerint nem mindeni hallja ezeket a hangokat.

Aki viszont hallja, az füldugón keresztül, egy csendes szobában is hallja.

Olyan tehát, mintha nem lehetne megszabadulni a hangtól. És ez így is van.

A hummogó zaj ugyanis egy titkos kísérlet része, melyet az amerikai kormányzat pénzel. Méghozzá a szálak egyenesen a Pentagonba vezetnek. Egy titkos, jól átgondolt tudatmanipulációs kísérlet zajlik világszerte.

Ennek keretében arra tesznek kísérletet különféle eszközökkel - egy általunk nem ismert, nem is nyilvántartott technológia segítségével - hogyan lehet agykontrollt végrehajtani nagy tömegeken. Vagyis ha kell, akár komplett városok lakosságát irányítani, mintha csak idomítható hangyák lennének.

A hang komoly egészségügyi zavarokat is okozott már az érzékelők csoportjából néhányaknak. Állandósuló erős fejfájás, hányinger, általános fáradtságérzet, de előfordultak komoly pszichológiai jellegű problémák is a tünetek között.

Egyes volt titkosszolgálati szakemberek hívták fel rá a figyelmet, hogy a 70-es években végeztek hasonló kísérletet, akkoriban még csak egyénenként. Tudatot módosítottak, és képesek voltak egyes személyeket egy kísérleti teremben pusztán hanghullámokkal irányítani.

A manipulációs mellékhatások pedig nagyon hasonlóak voltak a fent leírtakhoz.

Persze konkrét bizonyíték senki kezében sincs, de az elmélet kiagyalói szerint nagyon is lehetséges, hogy a hang valóban a Pentagon által finanszírozott titkos kísérlet végterméke.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés földünk


Megtekintések száma: 43758





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet