Ez lenne a világunk, ha az iszlám világuralomra törne!

2017. szeptember 15., péntek
Megdöbbentő, már-már botrányos de nagyon őszinte képsorozat: hátha felnyitja a liberális jogvédők szemét! Ezt akarjátok Európából csinálni?

Ha ez a megrázó képsorozat sem győzi meg az európai liberális majmokat, akkor talán semmi. Sokak ugyanis őket okolják elsősorban azért, hogy muszlim fészekké válik szép lassan az EU.

Ebben van valami, mert a jogvédők ajvékolásai közepette bátorodtak így meg a migránsok, és kezdtek el egyre többet követelni maguknak.

Lássuk, hogyan képzelhetjük majd el a világunkat, ha az iszlám az egész bolygón elterjedne.

A montázsoló fotómunkások az orosz AES+F művészcsoport tagjai, két építész, egy iparművész és egy fotográfus.

Az Iszlám projekt címen futó hat kép Moszkva, New York, Berlin, Róma és Párizs közismert tereibe álmodja, vagy inkább képzeli bele a jövőt; azt a jövőt, melyben már az iszlám uralja a ma még a keresztény, nyugati világhoz tartozó városokat.

Az első kép igen megdöbbentő. A Vörös teret ábrázolja Oroszországban. Mindent elmond arról, hogy az iszlám harcosok és ideológiáik mennyire nem tűrnek meg semmilyen vetélytársat maguk mellett.A New Yorkról készült idilli látkép nem semmi. Nem elég, hogy hatalmas mecsetek épülnek majd, mindenkit próbálnak áttéríteni az iszlámra.

Idővel a Reichstag is elmecsetesedik majd. Bár a homlokzatán mindig az állt, hogy a "német népnek", ez nem mindig lesz így.

A Vatikáni Szent Péter tér is elképesztő átalakulásokon megy majd keresztül. A macskakövet szalma borítja, a szökőkút száraz, a lovat nem pápai gárdistáknak abrakolják.

A párizsi Notre dame is teljesen átalakul majd, de ezen talán már meg sem fogunk lepődni addigra.

A sorozat legutolsó, és egyben megriasztóbb darabja az amerikai szabadságszobor egy csadorral eltakart verziója látható.

Ez mindent elmond arról a világról, ami várható, ha Európa és annak polgárai sürgősen nem tesznek valamit a bevándorlás ellen.

Észre kellene vennünk, hogy ez a népek háborúja. Vallások ütköznek össze, kultúrák. Nem hagyhatjuk, hogy a kultúra, az európai értékek semmivé váljanak!

OSZD MEG másokkal is!

érdekesség érdeks bevándorlás migráció


Megtekintések száma: 157023

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet