Ez lenne a világunk, ha az iszlám világuralomra törne!

2017. szeptember 15., péntek




Megdöbbentő, már-már botrányos de nagyon őszinte képsorozat: hátha felnyitja a liberális jogvédők szemét! Ezt akarjátok Európából csinálni?

Ha ez a megrázó képsorozat sem győzi meg az európai liberális majmokat, akkor talán semmi. Sokak ugyanis őket okolják elsősorban azért, hogy muszlim fészekké válik szép lassan az EU.

Ebben van valami, mert a jogvédők ajvékolásai közepette bátorodtak így meg a migránsok, és kezdtek el egyre többet követelni maguknak.

Lássuk, hogyan képzelhetjük majd el a világunkat, ha az iszlám az egész bolygón elterjedne.

A montázsoló fotómunkások az orosz AES+F művészcsoport tagjai, két építész, egy iparművész és egy fotográfus.

Az Iszlám projekt címen futó hat kép Moszkva, New York, Berlin, Róma és Párizs közismert tereibe álmodja, vagy inkább képzeli bele a jövőt; azt a jövőt, melyben már az iszlám uralja a ma még a keresztény, nyugati világhoz tartozó városokat.

Az első kép igen megdöbbentő. A Vörös teret ábrázolja Oroszországban. Mindent elmond arról, hogy az iszlám harcosok és ideológiáik mennyire nem tűrnek meg semmilyen vetélytársat maguk mellett.

A New Yorkról készült idilli látkép nem semmi. Nem elég, hogy hatalmas mecsetek épülnek majd, mindenkit próbálnak áttéríteni az iszlámra.

Idővel a Reichstag is elmecsetesedik majd. Bár a homlokzatán mindig az állt, hogy a "német népnek", ez nem mindig lesz így.

A Vatikáni Szent Péter tér is elképesztő átalakulásokon megy majd keresztül. A macskakövet szalma borítja, a szökőkút száraz, a lovat nem pápai gárdistáknak abrakolják.

A párizsi Notre dame is teljesen átalakul majd, de ezen talán már meg sem fogunk lepődni addigra.

A sorozat legutolsó, és egyben megriasztóbb darabja az amerikai szabadságszobor egy csadorral eltakart verziója látható.

Ez mindent elmond arról a világról, ami várható, ha Európa és annak polgárai sürgősen nem tesznek valamit a bevándorlás ellen.

Észre kellene vennünk, hogy ez a népek háborúja. Vallások ütköznek össze, kultúrák. Nem hagyhatjuk, hogy a kultúra, az európai értékek semmivé váljanak!

OSZD MEG másokkal is!

érdekesség érdeks bevándorlás migráció


Megtekintések száma: 162652





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet