Ez lesz az Európai választások tétje: Rothschild emberei kerülhetnek hatalomra, legyalulva a nemzetállamokat?

2019. február 24., vasárnap




Az egész kontinens sorsa eldőlhet: egy bizonyos érdekkör az európai országok legyalulását tervezi? Végig EZ állt a háttérben: pénzhatalom, gazdasági érdekek, multivállalatok és egy szűk kör titkos paktuma…

Mindenki tudja, hogy óriási tétje lesz a most következő Európai választásoknak. A kontinens sorsa a tét, de nem csak abban az értelemben, ahogy sokan gondolják.

Itt nem csak és kizárólag a bevándorlásról van szó, hogy elárasztják-e menekülthordákkal a tagállamokat, vagy ránk kényszerítik-e ahtáraink megnyitását, bár kétségtelen, hogy egy menekültpárti többséggel még ez is egy lehetséges opció.

A Rothschildek által támogatott, bankárcsoportok által pozícióba jutattott Macron és a hozzá hasolók Európa-politikája pénzügyi rabszolgaságba hajtaná a tagállamokat.

Azt akarják, hogy a keleti szegény országok nekik dolgozzanak, éhbérért.

A saját polgáraikats em nézik már semmibe, nem véletlen, hogy menekültek millióivla próbálják őket pótolni.

Egy színes, de mégis semmilyen masszát akarnak alkotnia társadlomból, melyet könynen rányíthatnaka jövő pénzügyi kapitalista rendszerei.

Akiket megvehetnek “kilóra”…

Ehhez butított, kevésbé öntudatos polgárokra van szükség. Ezt pedig a Közel-Keletről és Afrikából kellett importálni, ahola demokráciáról az embereknek fogalmuk sincs, ezért nincs viszonyítási alapjuk sem.

Itt most nem csak arról van szó, hogy létezik-e Soros-terv, vagy sem.

Már korábban említettük, hogy Soros valóban létező tényező, és ténylegesen hozzáköthető a menekültekkel foglalkozó bizonyos szervezetekhez.

Az is igaz róla, hogy pénzügyi spekuláns, és a világon több helyen is bizonyos szinten beleavatkozott egyes országok gazdaságába, belügyeibe.

De Soros csak egy kis hal a nagyhalak akváriumában.

Az igazi csúcsragadozók a háttréből irányítják az Európa elleni folyamatokat…

Mindenki tudja, hogy óriási tétje lesz a most következő Európai választásoknak. A kontinens sorsa a tét, de nem csak abban az értelemben, ahogy sokan gondolják.

Itt nem csak és kizárólag a bevándorlásról van szó, hogy elárasztják-e menekülthordákkal a tagállamokat, vagy ránk kényszerítik-e határaink megnyitását, bár kétségtelen, hogy egy menekültpárti többséggel még ez is egy lehetséges opció.

A Rothschildek által támogatott, bankárcsoportok által pozícióba juttatott Macron és a hozzá hasonlók Európa-politikája pénzügyi rabszolgaságba hajtaná a tagállamokat.

Azt akarják, hogy a keleti szegény országok nekik dolgozzanak, éhbérért.

A saját polgáraikat sem nézik már semmibe, nem véletlen, hogy menekültek millióival próbálják őket pótolni.

Egy színes, de mégis semmilyen masszát akarnak alkotnia társadalomból, melyet könnyen irányíthatnak a jövő pénzügyi kapitalista rendszerei.

Akiket megvehetnek “kilóra”…

Ehhez butított, kevésbé öntudatos polgárokra van szükség. Ezt pedig a Közel-Keletről és Afrikából kellett importálni, ahol a demokráciáról az embereknek fogalmuk sincs, ezért nincs viszonyítási alapjuk sem.

Így már érthető, hogy miért olyan fontos, hogy az EU-s választásokon akármennyire is többségbe akarnak majd kerülni, nem szabad engedni ezeket a gazembereket a hatalom közelébe.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés politika rothchildek


Megtekintések száma: 42656





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet