Ez már a végjáték vagy egy új kezdet? Egy biztos: a visszaszámlálás már elkezdődött

2020. december 4., péntek
Nincs több haladék! 

Az áldozatok számát óráról órára közlik velünk és a folyamat csak a tiszta belátásunk valóság átformáló erejétől fog tudni megállni. 

A változás minden lehetősége bennünk van.

A félelem bezár bennünket, és erőteljesen beszűkíti a látásmódunkat és a tudatunkat. 

A tudatossági szintünk emelése azonban ki tud húzni minket ebből a helyzetből. 

Lehet, hogy ez az egyetlen és utolsó esélyünk?

Csak akkor tudunk a félelem fölé emelkedni, ha az elménket meghaladó, magasabb nézőpontból történő rálátással szemléljük, hogy mi zajlik az életünkben, a világban. 

Enélkül hiába mond nekünk bárki, bármi okosat, hiába szeretne segíteni, nem fog tudni eljutni a tudatunkig - ahol bármin érdemben lehetne változtatni -, csak az elménkig, ami a programozottsága révén azonnal eltorzítja azt.

Amíg az igazság nem tudja elérni, megszólítani a tudatunkat, addig a látásunk és a hallásunk mindig csak addig fog terjedni, amit el akarnak velünk hitetni, amit végre akarnak hajtatni velünk, és nem ismerhetjük meg a valóságot, az igazságot.

Elérkezett az idő, amikor már csak magunkban bízhatunk, de ne higgyünk el semmit a saját gondolatainknak! Ne a gondolatainkra hallgassunk, mert nem a gondolkodás a legmagasabb tudatszintünk.

A szereteten kívül senki és semmi nem tud az elménk börtönéből kiszabadítani, a jelenlegi programozottságból, az irányított rabszolgasorsból kihozni minket. 

Ezért mondjunk igent a szeretetre, mondjunk igent az igazságra!

Ne féljünk, mert sokan vannak már a felébredettek, a gyógyítók is közöttünk, körülötted is. Légy éber, keresd és ismerd fel őket! Magadat is vizsgáld meg!

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 4858

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet