Ez már letagadhatatlan: ufókból álló flották jelennek meg rendszeresen az 51-es körzet felett?

2017. december 4., hétfő
Az elmúlt években számtalan alkalommal észleltek furcsa alakú tárgyakat a területen. Tényleg nincs ott semmi látni való, mint ahogyan azt a kormány állítja? Akkor mit őriznek ott hihetetlen haderővel?

Az elmúlt évtizedekben az 51-es körzetet tartotta a világ az egyik legrejtélyesebb komplexumnak, ami valaha létezett.

A legtöbben magával Roswellel kapcsolják össze, és az információk szerint ide szállították 1947 egyik éjjelén az ott talált földönkívüli testeket.

Más források szerint az idegenek titkos technológiáját is itt kezdték el az ezt követő években tesztelni, ezért nem is beszélt nagyon sokáig az 51-es körzet létéről sem a hadsereg, sem az amerikai kormány.

Azonosítatlan repülő tárgyak, azaz ufók kezdtek el megjelenni a területen, és a bázis felett.

Ezt rengeteg arra járó autós látta, és rögzítette már akkor is, valamint felfigyeltek a megnövekedett biztonsági készültségre is: rendre fegyveres katonákba ütköztek, és a bázis több kilométeres körletét meg sem lehetett többé közelíteni.

Egyszóval minden jel arra utalt, hogy valami olyan titokzatos dolgon dolgoznak ott, amiről senki sem tudhat, még az amerikai állampolgárok sem.

A titok nagyon sokáig rejtve maradt.

Az 51-es körzet létezését az amerikai hatóságok hivatalosan csak 2013-ban ismerték el. Addig görcsösen ragaszkodtak különböző elméletekhez, hogy mi is található valójában a nevadai sivatag közepén.

Sokáig még műholdas kép sem állt rendelkezésre a területről, bizonyos nemzetbiztonsági titkokra hivatkozva.

Az elmúlt időszakban nem csak magányos ufó észlelések soráról számoltak be a bázis felett, hanem földönkívülinek látszó flottákról is.

Rendre olyan alakú, és technológiájú szerkezetek tűntek fel, melyek egyértelműen nem származhatnak embertől. Vagy ha igen, akkor azok feltehetően földönkívüli technológián alapulnak.

Egyértelmű, hogy a nevadai sivatag találgatásokra okot adó területén titkos kísérleteket folytatnak a földönkívüliek.

A körzetet szinte hermetikusan lezárták a hívatlan látogatók elől, akiket radarral, szeizmikus mozgásérzékelővel, és sok más fejlett hadászatban is használatos biztonsági eszközzel kapnak el, ha túl közel merészkednének.

Ezt a szerkezetet valahol Kolorádóban rögzítették, de sok szemtanú látott már ehhez nagyon hasonlót az 51-es körzet felett is...

Az is rendre előfordul, hogy a felvételeket is elkobozzák a katonák, ha sikerül egyáltalán valamit rögzíteni a bázis felett.

A legtöbb ufó szakértő abban egyetért, hogy az elmúlt 50 év technikai újításait mind az 51-es körzetnek köszönhetjük. Az ott tárolt és vizsgált földönkívüli technika nagyban hozzájárulhatott a technológia ugrásszerű fejlődéséhez.

A kérdés csak az, hogy mit tartogathat még a titokzatos komplexum?

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen földönkívüliek idegenek összeesküvés 51-es körzet


Megtekintések száma: 26521

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet