Ez már minden jóérzésű embert felháborít: Amerika legalizálta a gyermekgyilkosságot!

2018. június 3., vasárnap
A törvényalkotás, és a liberalizmus olyan szinten átesett a ló túloldalára, hogy már tervezett gyilkosságokat is elkövethetnek a szülők?

Amerikában olyan mértékű az abortusz liberalizálása, hogy olyan gyermekeket is elvetethetnek az anyák, akik már teljesen egyértelműen élő, teljes jogú emberek.

Jól mutatja ezt az alábbi eset is, hiszen olyan korú volt már a terhesség, hogy az abortusz előtti pillanatokban meg is született a gyermek.

Bár terhessége megszakítására érkezett, egy nő végül az abortuszklinikán hozta világra gyermekét az amerikai Mississippi államban. Az orvosok éppen azt akarták ellenőrizni, mennyire előrehaladott a nő terhessége, amikor megindult a szülés.

A szülést a klinika egyik orvosa vezette le, ami után az anyukát és kislányát egy helyi kórházba vitték: mindketten egészségesek

– írja az eu.clarionledger.com.

A klinika nem hozta nyilvánosságra a nő nevét és életkorát, mert az intézmény belső szabályzata ezt tiltja. 

Azt sem lehet tudni, hogy a nő hányadik hónapban volt.

Ilyen, és ehhez drámaian hasonlító esetek tucatjával látnak mostanában napvilágot. Az abortusz amúgy is egy igen erősen tabukérdésnek számító téma volt mindig is.

Vannak mellette és ellene is érvek. 

Az általános álláspont ugyanaz, mint hazánkban, hogy egy adott kor felett már nem engedik végrehajtani az abortuszt, csak ha az anyuka egészségét is veszélyezteti a terhesség.

De vajon valakinek van joga elvenni a másik ember életé,t ha az már minden - tudományos és etikai - szempontból is embernek számít, és jogot tart az életre?

Nem játszunk ezzel egy kicsit Istent?

El végre csak neki van joga eldönteni, hogy ki él, vagy hal!

OSZD MEG másokkal is!

érdekesség politika érdkees botrány felháborító


Megtekintések száma: 36449

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet