Ez NASA legsötétebb titka - bennfentes beszélt egy titkos humán programról, mely mindent megmagyarázhat!

2023. augusztus 4., péntek




Az információkat kormányzati dokumentumok is igazolják. Roswell, szeptember 11 és Kennedy elnök megölése mind összefügg...

A NASA titkol valamit. Egy olyan titokról van sz, melyet évtizedeken át védelmeztek, és maga a titok eredete még ennél is régebbre nyúlik vissza.

Roswellel kezdődött az egész. Egy katonai jelentés igazolja, hogy ott aznap 1947-ben valóban nem egy meteorológiai léggömb zuhant le, hanem egy földönkívüli űrhajó.

A hadsereg a NASA-tól kért segítséget, és ők voltak az elsők, akik tanulmányozhatták az idegen testeket is a kutatóközpontban, mely az 51-s körzetben volt, ahol több tudós és kutatócsoport dolgozott össze, számtalan biológussal, akikkel titoktartási szerződéseket írattak alá.

Voltak, akik később kiváltak, és fényt akartak arra deríteni, hogy mi is folyik valójában a színfalak mögött, de őket rendre ilyen-olyan eszközökkel elhallgattatták...

Egy titkos humán programot hoztak létre az 51-es körzeten belül, mely arról szólt, hogy az emberi genomot keresztezzék a földönkívüliekből kinyert genetikai állománnyal.

Ehhez kellettek az idegen elrablások, melyek keretében maga a NASA végzett kísérleteket az embereken, kooperálva a földönkíüvliekkel akikkel addigre felvették a kapcsolatot.

Ezt a titkot Kennedy elnök is tudta, mielőtt meghalt. Nyilvánosságra akart hozni mindne erről szóló aktát, és utalásokat is tett erer számos halálát megelőző beszédében.

A CIA által végül merényletet követtek el ellene, és rákenték egy magányos merénylőre. Maga Putyin is azt állította többször is, hogy szerinte a CIA-nak állhatott érdekében megölni Kennedyt.

Szeptember 11-én pedig belső munkát hajtottak végre. Egy rendezett szervezett támadást a saját nemzetük ellen.

Az egésznep az volt az apropója, hogy megszülessenek olyan törvények, amik előkészíthetik a totális kontrollt használó világállam létrejöttét.

A humán projekt ugyanis olyan stádiumban van, hogy ember-földönkívüli hibrideket hoztak létre az elmúlt években, évzizedenkben azért, hogy egy olyan egységes árjafajt hozzanak létre, mely az ember felett áll.

Ők lesznek azok, akik majd megöröklik a Földet, egy mesterségesen kikényszerített genetikai fejlődés után, miközben az embereket majd egy gyilkos vírussal söprik le a Földről...

A bennfentes szerint Kennedy korábbi beszédei, a teljes Roswell-akták és a szeptember 11-i események összefüggnek....

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés kennedy roswell


Megtekintések száma: 82184





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet