Ez nem átverés! Milliók halhatnak meg egy aszteroida becsapódásban - állítja egy jós

2021. október 8., péntek




Egy sokkoló videóban megdöbbentő dolgokat állítanak. Vajon mi az igazság? Valóban meteor találat éri a bolygót, és leáll a forgása, mint ahogyan azt elmondják?

Szinte a semmiből került elő az a videó, ami elképesztő dolgokat állít, és riasztó információkat tartalmaz a jövővel kapcsolatban.

Ha igazuk van, akkor mindösszesen napjai vannak hátra a világnak. Ugyanis megdöbbentő állítások hangzanak el ebben a rejtélyes videóban. Egy férfi az állítja, hogy még ebben a hónapban egy aszteroida csapódik be a bolygónkba, hatalmas globális cunamit okozva ezzel, és 12 egymást követő, néhol egymással egy időben végigsöprő földrengést is világszerte.

A férfi elmondása szerint a korábban Cseljabinszk felett darabokra hulló, meteorzáport okozó jelenség ennek az előszele lehetett.

A Puerto Ricohoz közeli óceánba fog csapódni egy hatalmas méretű űrszikla, valamikor hajnali 2 órakor, június 23-án. Az eseményt maga Isten fogja okozni, ő rendeli el az újabb büntetést, hogy kezdetér vehessék a végidők - állítja.

A videóban nem ezek a legbizarrabb, és egyben leghihetetlenebb állítások, hanem az, hogy a meteor becsapódását követően a Föld forgása 3 napra teljesen leáll. A kataklizmában több millió ember fogja az életét veszteni.

A férfi azt állítja, hogy míderről, a közelgő eseményekről, s az aszteroidáról már régen tudnak a hatóságok.

Évekkel ezelőtt, a Cseljabinszknál becsapódott meteoresemény után nem sokkal találtak rá, és csak alig 1 éve derült ki, hogy nagy valószínűséggel felén tart.

A Cseljabinszk felett pusztító meteor

A hatóságok, és a világ kormányainak főbb vezetői már tudnak róla, de nem rendelnek el szükségállapotot, sem evakuációs parancsot, mivel akárhová is csapódna az űrszikla, az egész világon beláthatatlan katasztrófákat okoz majd.

Végső soron el akarják kerülni a pánikot.

A Föld forgásának megállása több millió ember halálát hozza majd el, mivel 15 hónapon keresztül fogja ez éreztetni a hatását.

Hogy mennyire hihetőek a férfi állításai? Sokak szerint több szempontból is kérdéses, és nem érdemes komolyan venni.

A kutatók azt állítják, hogy a Föld forgását, ha valami leállítaná, az úgy is maradna, és soha többé nem forogna tovább. Mások viszont éppen azt állítják, hogy a Föld belső magja az ütközést követően még forogna, ami újra forgásba lendítené a bolygót is.

Mindemellett nem valószínű, hogy a világ túlélne egy olyan becsapódást, mely képes lenne ezt kiváltani, de a jelek szerint a NASA nem tud egyetlen olyan égitestről sem, mely potenciálisan becsapódhatna június 23-án.

Így tehát nem valószínű, hogy valóra is válik egy a riasztó figyelmeztetés, de azért legyünk résen 23-án.

OSZD MEG másokkal is!

hihetetlen összeesküvés bizarr világvége globális kataklizma aszteroida


Megtekintések száma: 127792





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet