EZ oldhatja meg a roswelli ufókatasztrófa rejtélyét? Végig ott volt előttünk a megfejtés!

2023. január 9., hétfő
Most végre leránghatják a leplet a kormány hazugságairól a földönkívüliekkel kapcsolatban!

Egy 70 évvel ezelőtti bizonyíték lehet az, ami mindent megváltoztathat, és merőben más megvilágításba helyezheti a roswelli eseményeket.

Ezt az eseményt a mai napig úgy kezeli ugyanis a közvélemény, mint az egyik első ufókatasztrófát, melyet a kormányzat megpróbált eltusolni.

Roswell sok ufókutató szerint egy megtörtént esemény, noha a történelemtudósok nem ismerik el azt, hogy egy földönkívüli ufó zuhant volna le a városka határában lévő farmra.

Az elmúlt években számtalan bizonyíték került elő, melyek azt sugallják, valóban volt ott valami...

Valami, amiről nem akarták, hogy a közvélemény tudjon.

Az amerikai kormányhoz köthető dokumentumból kiderült, hogy Roswell megtörtént. Vagyis az ott folyó incidens, melyet megpróbáltak minden erejükkel eltusolni, valós lehetett.

A dokumentum nem csak a roswelli incidensről írt, hanem az abban az évben bekövetkezett számos más ufókkal kapcsolatos észlelésekről, kapcsolatfelvételekről.

A hadsereg és a titkosszolgálatok Roswellre már nagyon sokat tudtak az idegenekről, és bizonyosak voltak abban, hogy nem az oroszok vagy mások szórakoznak velük, hanem földönkívüli idegenek.

Ráadásul emellett végih ott volt a világ orra előtt egy olyan 70 évvel ezelőtti archív fénykép, mely megadhatja a végső megfejtést Roswellre.

A korabeli fényképen egy feljegyzés látható Roger Ramey tábornok kezében, miközben a Fort Worth katonai légibázis irodájában a roswelli helyszínről származó, különös, alufóliaszerű anyagot vizsgálgatja. A fotó nagyfelbontású változatán erős nagyításban alig, de kivehetőek a gépelt sorok.

Csak néhány órával a képek elkészítése előtt a roswelli katonai légibázis sajtósa küldte el a hírhedt közleményt a médiáknak, miszerint egy lezuhant repülő csészealj maradványait találták meg egy közeli farmon.

Másnap azonban a nyilatkozatot visszavonták, és a tisztviselők azt mondták, hogy szó sincs csészealjról, csak egy sérült időjárási ballon zuhant le.

Ennek ellenére napjainkig él a legenda, miszerint az akkor lezuhant repülő csészealjat, a halott idegen lényeket és a túlélőket is begyűjtötték, majd a rejtélyes nevadai 51-es körzetbe szállították vizsgálat céljára.

A mai napig is nyernek ki a roncsokból olyan technikai megoldásokat, amelyek modern találmányként építenek be a hétköznapi eszközeinkbe.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen nasa idegenek titkos akták összeeesküvés ufó akták


Megtekintések száma: 68055

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet