Ez történt egy 13 éves fiúval a gyorséttermi ételektől: meg kellett műteni, méghozzá nem is akármiért!

2017. augusztus 13., vasárnap




Az orvosok azt állítják, a sok gyorséttermi kajától és a puffasztott ételektől történt a hátborzongató eset.

Megdöbbentő, egyben bizarr eset történt nemrég Kínában. Hsziao Jang 13 évesen ugyanis bal mellén egy igazi női mellel büszkélkedhet.

A fiú bal melle ugyanis szép lassan megnagyobbodott, felpuffadt az elmúlt években, a gyanú szerint a hihetetlenül sok gyorséttermi étel miatt.

Nemrégiben műtétet végeztek rajta az orvosok, mely során el is távolították az A-kosarú keblet. A fiú állítása szerint 13 évesen vette észre a problémát, azonban annak ellenére, hogy sok orvosnál jártak, senki sem tudott mit kezdeni az esetével.

Júliusban azonban rátaláltak a Wenzhou Központi Kórház egyik orvosára, aki hajlandó volt megvizsgálni a fiatalt. Az orvos és csapata emlőeltávolító műtétet végzett a fiún. A doktor elmondta, hogy a fiú mellnagyobbodásának oka egyértelműen a hormonháztartás felborulása.

Ezt viszont saját véleménye szerint a rengeteg gyorséttermi étel, és a puffasztott élelmiszerek okozták.

Ezek ugyanis képesek felborítani a hormonháztartást, ezt több esetben bebizonyította már az orvostudomány. A fiú ráadásul gyakorlatilag minden nap ilyen ételeket evett, így fokozott kockázatnak volt kitéve, a korából adódóan is.

Bizarr belegondolni, hogy egyes szélsőséges esetekben mire képesek a szervezetünkkel, fiatal gyerekek szervezetével azok az ételek, melyek hormonzavarokat okozhatnak.

OSZD MEG másokkal is!

egészség bizarr élelmiszeripar hormonok


Megtekintések száma: 50348





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet