Ezek a csodálatos régészeti leletek bizonyíthatják, hogy a kezdetektől fogva hazudtak nekünk!

2017. július 7., péntek
Feltétlenül olvasd el ezt a cikket. A végén te is rá fogsz döbbenni, hogy mindaz a tudás, amivel gazdagabb lettél, alapjaiban teszi próbára az eddig az iskolákban tanult dolgot a történelemről...

Világszerte léteznek piramisok, minden kontinensen. Még az Antarktiszon is, ez nem vitás, hiszen számtalan különféle műholdas felvétel bizonyítja létüket.

Emellett számos olyan felszínen, emberek által készített távoli képeken is feltűnnek, melyek egyszerűen eltagadhatatlanok a tudomány számára. De hogy kerülnek oda piramisok? és mi lehet a közös minden népben, kultúrában, mely piramisokat emelt?

Egy ősi, kollektív sémára épültek ezek a több trillió tonnás építmények? Hogyan állt rendelkezésére az akkori kor embereinek egy ilyen hihetetlen technológia, és kozmikus tudás? Merthogy ezek a piramisok egytől-egyig tökéletesen vannak csillagászatilag tájolva....

Ma már számos olyan piramist ismerünk, melyek még az egyiptomi piramisoknál is jóval régebbiek. Nem mellesleg az egyiptomi piramisokról is sokan azt gondolják, hogy legalább 10.000 évvel idősebbek lehetnek.

Ez sok kérdést felvet. Egyrészt hogyan volt képes akkoriban bármilyen civilizáció egyáltalán civilizációba rendeződni, mikor a jelek afelé mutatnak, hogy a civilizálódni képes társadalom csak később jött létre. Másrészt egy olyan titok nyitja sejlik fel, melyalaposan próbára fogja tenni mindenben a hitedet, amit eddig tudtál...

De ne rohanjunk ennyire előre. A világ számos országban ma is megtalálhatók különféle piramis romok. Ilyen Ausztria, Bosznia, Kína, Amerika, az egykori maják felségterülete, de még Mongólia is.

Mongólia déli részén került elő egy magángyűjtő darabjaként egy bronz szobor, mely első ránézésre inkább valamiféle Egyiptomban megszokott stílust idéz. A csavar az a dologban, hogy ez Ízisz ábrázolása, vagyis a szobor ezt az istenséget ábrázolja, mindezt úgy, hogy jóval régebbi az egyiptomi leleteknél...

Ízisz az egyik legjelentősebb istensége, anyaistennő, a varázslás, a termékenység, a víz és szél, a tengerhajózás istennője, a nőiesség és a hűség szimbóluma, Ozirisz felesége, Hórusz anyja.

Jól látható a szobor tetején a Nap szimbólum, melyet sokan az energia egyfajta szimbólumának tartanak. Ízisz egyes értelmezések szerint egy égből érkező felsőbbrendű lény lehetett, aki az energiát, és annak használatához szükséges ismereteket hozta el az emberiség számára.

Ehhez hasonló Nap ábrázolások számtalan helyen fellelhetőek a világban, és sokak szerint a istenségek, melyek elhozták számunkra a "Nap erejét" valójában földönkívüliek voltak, akárcsak Ízisz.

Mexikóban, de Indiában is számos olyan, jádekőből faragott szobrocska került már elő, melyek nem evilági lényeket ábrázolnak. Az elfogadott nézetek szerint ezek az istenek alakjainak ábrázolásai.

Érdekes módon egybevágnak a piramisokkal is, ugyanis világszerte rendre megtalálhatók az istenek barlangrajzokon, hieroglifákba vésve, vagy épp maja faragásokon. Gondoljuk végig: a piramisok is világszerte jelen voltak, valamint az ősi tudást, egyfajtafényként - mint a Nap - elhozó ősi idegenek, akiket istenekként tiszteltek a tudásért cserébe.

De mi lehetett a piramisok szerepe ebbe az egészben? Míg egyesek arra tippelnek, hogy ősi transzportációs rendszerek lehettek, addig mások úgy vélik, hogy valamiféle energiamezőt tudtak közvetíteni, és a világ összes piramisa kapcsolatban állhatott egymással.

A piramisok világszerte több ezer év leforgása alatt épültek ki, nem egy időben. Mintha valamiféle titkos "hálózatot" épített volna ki az emberiség egy olyan ismeretlen energiának, melyhez a Napot kötötték mindenhol.

Ez volt a Nap ereje, amit elhoztak számunkra a csillagok közül érkező idegenek. Ez az a tudás és energia, amit a Biblia szerint Lucifer - akit fényhozóként is emlegetnek - elhozott az emberiségnek.

A piramisok és az ősi idegenek ábrázolásai tehát összefüggenek, egyúttal pedig azt is jelentik, hogy az emberiség sokkal régebben is szert tehetett ősi szupertechnológiára, mely segítségével felépítettük a piramisokat, képesek voltunk megolvasztani a köveket, és elektromos áramot termelni az ókori Egyiptomban.

Erről viszont alig beszél a régészet tudománya, és az iskolákban sem tanítják, mert nem akarják megzavarni a felnövekvő generációt. Nem akarják, hogy túl sok kérdése legyen az embereknek a múlttal kapcsolatban...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek történelem egyiptom piramisok tiltott régészet


Megtekintések száma: 90090

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet