Ezek a dolgok lehetnek az előző emberiség nyomai: 5 konkrét bizonyíték arra, hogy nem mi vagyunk az elsők...

2018. január 9., kedd




Alternatív ősi civilizáció előzött meg minket - állítja számos kutató, és ezt leletekkel lehet alátámasztani.

A mainstream régészet bár próbálja tagadni, számos utalás és lelet létezik ara vonatkozóan, hogy nem az emberiség az első faj a bolygón, mely fejlett civilizációt alkotott…

Civilizáció előtti piramisok

Az utóbbi évtizedekben számtalan olyan régészeti lelet, építmény került elő a homok alól, mely szöges ellentétben van az egyiptomi régészek állításaival.

Több független vizsgálat is arra mutatott rá, hogy például a Gizai Nagy piramis mellett található szfinx víz nyomait viseli magán. Emellett műholdas képek segítségével több olyan piramis kezdeményt fedeztek fel, mely a legtöbb egyiptomi piramist megelőzi korban.

Ezek azonban az emberi civilizációk hajnala előtt készültek, vagyis a jelenlegi emberiség nem készíthette őket...

Emberiség előtti glóbusz ábrázolások

Afrikában korábban találtak már olyan gömb alakú geódákat, melyeket kizárt, hogy a természet hozott volna létre, mégis több milliárd évesek.

Olyan korból valók, amikor még ember sem járt a Földön. Ezeket eredetileg az emberiség bölcsőjében, Afrikában fedezték fel, méghozzá annak is a déli részén.

A vizsgálatok során megdöbbentő megállapításra jutottak: 2,3 milliárd évesek voltak ezek a kövek. Akkoriban nemhogy ember, de dinoszauruszok sem igen éltek a bolygón. Rögtön fel is vetődött, hogy akkor ezek a golyók hogyan keletkeztek.

Olyanok, mintha a bolygó egy nagyon ősi ábrázolásai lennének. Az egyenlítő is nagyon jól kivehető rajtuk.

Több millió éves lábnyomok

A lábnyomra Új Mexikóban találtak rá még 1987-ben. Az ásatásokat vezető Jerry MacDonald már akkor sejtette, hogy egy olyan leletet sikerült a felszínre hozniuk, mely paradigmaváltást hozhat az emberiség történelmének kutatásában.

A lábnyom ugyanis egy olyan földrétegben volt, ami a Perm időszakból származott. A perm vagy permi földtörténeti időszak, amely 299 ± 0,8 millió évvel ezelőtt kezdődött és legalább 251 millió éve végződött.

A lábnyom egyértelműen nem volt hamisítvány, hiszen ehhez a földalatti zárványhoz a permi időszak óda senki nem nyúlhatott hozzá. A régészek azóta sem tudják megmagyarázni.

300 millió éves szekérkerék

Egy olyan földtörténeti rétegben találtak rá egy különleges szekérkerékre, mely legalább 300 millió éves, de egyes becslések szerint még ennél is régebbi.

Felvetődik a kérdés: milyen civilizáció készíthette, ha akkor az emberiség még sehol sem járt sem fejlődésben, sem evolúciós szempontból?

Az ősemberek ugyanis körülbelül 2 millió évvel ezelőtt jelentek meg Afrikában. Az ősember sem volt még képes a kezdetek kezdetén a bonyolultabb eszközhasználatra.

400 millió éves gép lenyomata

Oroszországban a Kamcsatka félszigeten olyan zavarba ejtő leletet találtak a kutatók, amit a mai napig nem tudnak megmagyarázni.

Az ásatások során egy olyan gépezet maradványait találták meg, mely egyszerűen nem létezhetne. A lelet ugyanis a radiokarbonos vizsgálatok alapján közel 400 millió(!) éves.

Az antiküthérai szerkezethez hasonlóan, ez a szerkezet is rengeteg kisebb alkatrészből állhatott, valamint ennek a szerkezetnek sem sikerült megfejteni rendeltetését. Vajon ki készíthette?

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek tiltott régészet ősi technológia eleőőz emberiség


Megtekintések száma: 150211





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet