Ezek a halálközeli élmények és beszámolók meg fognak győzni róla, hogy VAN TÚLVILÁG!

2023. február 20., hétfő




A tudomány előtt is hamarosan igazolható lesz a túlvilág létezése?

Nagyon heves viták foylnak arról, hogy létezik-e valami a halál után. Ezt ugyanis senki em tudja biztosra, mivel senkis em ment át egy mérőműszerrel vagy kamerával, hogy lefilmezze, mi van odaát.

Így csak különféle bizarr beszámolókra lehet alapozni, melyek sejtetnek valamit odaát, ezeket azonban egészen sokáig nem lehetett komolyan venni.

Aztán a modern éra egyre több hitelt kezdett adni ezeknek a beszámolóknak, és összefüggéseket véltek köztük felfedezni. Mindenki ugyanazt írta le, egymástól függetlenül, és ez minimum elgondolkodtatta a tudomány vaskalapos képviselőit is.

Azóta számos neves, hiteles szakember "járt" odaát, halálközeli élmények során, és az ő szavuk és beszámolójuk még meggyőzőbben hat ma a a társadalomra, mint bármikor.

Anita Moorjani a kómából tért vissza, és megrázó dolgokat mesélt el.

A hölgy hosszú időn át rákban szenvedett, majd a küzdelem során komába esett. Eszméletlen állapota során hallott minden társalgást, amely egy másik, alsóbb emeleten zajló szobában történt, valamint látta testvérét, aki egy repülőn utazva kapta meg a halálhírét. Később kiderült, hogy mind a kettő megtörtént.

Piper tiszteletes 90 percen át volt halott, elmondása szerint ennyi időt töltött a mennyben. 1989-ben szenvedett autóbalesetet, amely során elvesztette eszméletét és pulzusa is leállt. Halottnak nyilvánították, majd 90 perc után felébredt, károsodások nélkül.

Ismeretlen és csábító dallamra és illatokra emlékszik, valamint nagyapjára és több elhunyt szerettére, akik üdvözölték a túlvilágon, olyan emberek is, akiknek létezését már több évtizede elfelejtette. A szimbolikus fényt árasztó kapu előtt álltak, mely pulzáló energiában úszott.

Egy ecuadori fiatal tinilány pedig 23 órán át tartózkodott saját bevallása szerint a pokolban, ahol látta mindazon elkárhozott lelkeket, akik az életükben bűnösként éltek.

Amikor visszatért, mindenkit figyelmezettni akart, és minél több embert akart megtéríteni, hogy a pokol kiüresedjen.

Kevesne tudják,d e még maga Platón is írt halálközeli élmáényről. Ő volt az első, aki egy ilyen beszámolót leírt.

Egy Er nevű katona vesztette életét a csatában. Miután összegyűjtötték a holttesteket, látták, hogy még 10 nap után sem kezd el az ő földi maradványa lebomlani. Újabb két nappal később, a saját temetésén ébredt fel, 12 nappal a halála után.

Ezen beszámolók sokakat meggyőzhetnek arról, hogy lehet valami a halál után, és nem csak az örök semmi és az elmúlás vár ránk, ha véget ér a földi létünk...

OSZD MEG másokkal is!

paranormál szellemek hihetetlen túlvilág ijesztő


Megtekintések száma: 90330





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet