Ezek a jelei annak, hogy lelki vezetőd megpróbál belépni az életedbe!

2017. október 27., péntek




Érdemes figyelni EZEKRE a jelekre! Lehet, hogy próbál kapcsolatba lépni veled, és te észre sem veszed!

A hétköznapokban vannak olyan pillanatok, amikor határozottan érezzük, hogy odafentről irányítanak minket, és egyfajta isteni gondviselés vigyáz ránk.

Ilyen, és ehhez hasonló helyzeteket bizonyára sokan éltünk már át.

Vannak azonban az életben olyan jelek, amikre határozottan megpróbálhat ez a felsőbb erő, melyet sokan őrangyalnak, vagy a már említett gondviselésnek hívnak, kapcsolatba lépni velünk.

Az alábbi jelekben nyilvánulhat meg:

Sosem vagy egyedül

Ha úgy érzed, hogy bár nincsenek barátaid, vagy egy adott szituációban egyedül vagy, de mégsem érzed magad teljesen egyedül, akkor az azt jelenti, hogy ez a belső hang vigyáz rád, és próbál útmutatást adni a jövőre nézve.

Érdekes álmok

Az álmokról régóta tartják, hogy jelentéssel bírnak, és egy-egy álomnak komoly oka van. A visszatérő álmok előrevetíthetik a jövőt, és jelenthetik azt, hogy az őrangyalod próbálja felvenni veled a kapcsolatot, vagy üzenni akar valamivel kapcsolatban.

Döntések, megpróbáltatások előtti csoda

Amikor már úgy tűnik, hogy senki nem tud segíteni abban, hogy helyes döntést hozzunk, akkor kapunk egy erős lelki segítséget, vagy jelet.

Ilyenkor úgy tartjuk, hogy csoda történt. Egy mély sugallat fogja mutatni az irányt a megfelelő úton.

Lelki társak

A lelki társakat sokszor nem a nagybetűs élet, hanem a nagybetűs életet manipuláló felsőbb én, és az őrangyalaink irányítják, írják meg.

Van, akinek ugyanolyan az életfelfogása, az életről alkotott elképzelése, és vágyai, mint nekünk. Érezni fogjuk, hogy ő a lelki társunk. Választ kaphatunk tőle, az élet nagy kérdéseire anélkül, hogy feltennénk a kérdést.

Ők gyakorlatilag az őrangyalaink egyfajta kivetülései, melyek végig segítenek minket életünk során, ha odafigyelünk a jeleikre.

OSZD MEG másokkal is!

ezotéria spirituális önismeret angyalok


Megtekintések száma: 100171





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet