Ezek a képek lehetnek az eddigi legtisztább bizonyítékok az idegenek jelenlétére a Földön

2017. május 13., szombat
Bizarr tárgyakat ábrázoló fényképet kerültek napvilágra a haditengerészet aktáinak mélyéről?

Megdöbbentő felvételek kerültek elő titkos akták és fiókok mélyéről a haditengerészetnél. Ezek a képek hihetetlen részletességgel ábrázolnak olyan bizarr, az óceán felszíne felett lebegő tárgyakat, melyeket látszólag nem ember alkotott.

A felvételeket eredetileg az amerikai haditengerészet birtokolta, és titkosította annak idején, és ezek nagy részét az USS Trepang nevű tengeralattjáróról, készítették.

Hivatalosan noha nem kapott ilyen fajta feladatot a tengeralattjáró, az összeesküvés elméletek hívei szerint nem véletlen, hogy ezek a képek napvilágot láttak, feltehetően valaki a legénységből szivárogtatta ki annak idején az információkat, és a fényképeket.

A források azt is elmondják, hogy a tengeralattjáró több ízben is hasonló objektumokkal találkozott az Grönland közelében, a jeges vizekben.

Jelenleg hivatalosan nem tudni olyan ember alkotta technológiáról, sem repülőszerkezetről, mely képes lenne a vízfelszín alá süllyedni a levegőből, és fordítva.

Ezek a hol korong, hol szivar alakú tárgyak sokkal inkább tűnnek egy fejlett földönkívüli technológia által hajtott flottának.

Amikor a fényképek készültek, a UUS Trepang mélytengeri kutatásokat is végzet az óceán különböző részein, ám nem hivatalosan arról lehet szó, hogy az idegen civilizációk létéra gyűjtöttek bizonyítékokat, és megfigyeléseket végeztek.

Mint ismeretes, egyre többen vélik úgy, hogy az ufók valójában a vízfelszín alól érkezne meg, majd tűnnek el váratlanul.

Az esetek túlnyomó többségében midig vízterület, vagy nyílt víz közelében lehet észlelni őket. Feltehetően vízalatti hatalmas kolóniákban élnek, és vannak olyan sejtések is, miszerint a Föld legmélyebb pontja, a Mariana-árok is idegenek által lakott.

Ezeken a képeken valóban látszik, hogy ahhoz képest sokkal több részletet árulnak el, mint napjaink egynémelyik napvilágot látott fotója.

A USS Trepang egyik fő küldetése - amit persze titkoltak a világ elől - lehetett az is, hogy ősi földönkívüli űrhajók után kutasson az óceán mélyén a fentiek függvényében.

Hogy a felvételek mennyire elgondolkodtatóak, azt mindenkinek a saját fantáziájára bízzuk. Egy biztos: butaság lenne azt hinni, hogy egyedül vagyunk a világegyetemben...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély ufó ufók idegen idegenek összeesküvés földönkívüli civilizáció


Megtekintések száma: 122637

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet