Ezek a legsikeresebb csillagjegyek: rengeteg pénzt tudnak bevonzani és sikeres életet élnek

2019. március 24., vasárnap
Meglehet határozni a horoszkóp alapján, hogy mennyire lesz sikeres valaki az anyagi dolgokban? 

Az asztrológusok véleménye szerint, igen. Közzé is tették a listát!

Ma bemutatjuk nektek azt, hogy melyek a leggazdagabb csillagjegyek - írja a Nők Országa.

12. hely: Nyilas

A leggazdagabb csillagjegyek közül az utolsó helyen a Nyilas áll, neki van elég pénze, de mindig hiányzik neki. A Nyilas nem tudja azt elviselni, hogy van nála gazdagabb és sikeresebb ember. Ha a Forbes rangsoron a hetedik helyen állna, a Nyilas akkor is elégedetlen lenne. A Nyilas jegyében született személyek csak akkor érnek el sikereket pénzügyekben, ha fejlődnek.

11. hely: Vízöntő

A Vízöntőnek nincs pénze egyszerűen azért mert nem is próbálkozik azt megkeresni, megteremteni. Nem szereti beosztani a pénzt, könnyebb neki egy olyan partnert keresni akinek sok pénze van és azzal boldogan él. A Vízöntő a sorsban bízik, mert az sohasem keseríti el. Azok a személyek akik a Vízöntő csillagjegyben születtek általában a saját szabályaik szerint élnek.

10. hely: Halak

A Halak a 10 helyen áll és ennek nagyon egyszerű oka van: nem tudnak pénzt keresni. Amikor az Univerzum tálcán ajánlja fel nekik a lehetőséget, ők ezt nem veszik észre vagy egyszerűen minden megszerzett pénzt elköltenek. A drága dolgok sok esetben fontosabbak a Halak számára mint a kenyér. Hogy miért? Ezt csak ők tudják.

9. hely: Mérleg

A Mérleg meg van győződve arról, hogy nem azzal kell töltse az életét, hogy pénzt keressen, de ugyanakkor szeretne luxus körülmények között élni, de titkolja ezt. A Mérlegnek az alkotással kapcsolatos munkákban van sikere, ő próbálja meggyőzni a körülötte élő embereket, arról, hogy egy igazi művész szegény és éhes kellene legyen.

8. hely: Ikrek

Az Ikrek igazi professzionisták a pénzkeresésben. Akkor miért is vannak a 8-ik helyen? Azért mert ők nem tudják, hogyan költsék el a megkeresett pénzt. Amikor van pénzük akkor költenek mindenre, mert azt vallják, hogy ki tudja mi lesz holnap.

7. hely: Bika

A Bika jegyében született személyek minden adandó alkalomkor szeretnek panaszkodni, pedig van elég pénzük. A Bika számára a legfontosabb dolog a biztonság. Takarékoskodó, nem szereti a felesleges költekezést. A kiadásokra figyel, ezért van is pénze. Néha vágyik a luxusra, de csak akkor költ rá, ha nem veszélyezteti a család biztonságát.

6. hely: Oroszlán

Az Oroszlán egy igazi király a csillagjegyek között, takarékos és megfontolt. Azonban fontos számára, hogy egy olyan ember legyen mellette, aki hasonlóan gondolkodik, különben hajlamos a költekezésre. Vágyik arra, hogy megteremtsen mindent, amit csak akar, de a nyugalom és a biztonság van az első helyen az életében.

5. hely: Rák

A Rákok számára nagyon fontos a pénz, nekik szükségük van a pénzre. A Rákok mindig próbálnak spórolni mert gondolnak a másnapra is. A Rák biztos kell legyen abban, hogy azért a munkáért amelyet éjjel, nappal végez megkapja azt a fizetést amit megérdemel.

4. hely: Kos

A Kos jegyében született személyek szeretik a veszélyt és szeretnek kockáztatni ezért mindenféle pénzügyi kalandba belevágnak. A merészsége és az impulzivitása segíti a Kost a pénzhez jutásban, de a nagy összegek nem maradnak sokáig a zsebében. A jó anyagi körülmények mindig kísérik a Kos szülötteit.

3. hely: Bak

A Bak jó viszonyba van a pénzzel, sok pénzt keres és keveset költ. Az ő számára a pénz csak egy eszköz amivel többet kereshet. Miért adjon ki pénzt több mindenre, amikor egy nagyobb összeget befektethet a saját maga fejlődésébe. Takarékos és ennek eredménye is van.

2. hely: Skorpió

A második helyen a Skorpió van mert ő szereti a pénzt és a pénz is szereti őt. A Skorpió bármit megtesz azért, hogy jó anyagi körülmények között éljen, általában a Skorpiók kiváló üzletemberek. Mindezzel együtt, ha a Skorpió jegyében született személy nem biztosította be magát anyagilag 40 éves kora előtt akkor minden meggazdagodás iránti próbálkozása sikertelen lehet.

1. hely: Szűz

A Szűz a jó anyagi körülményeit a kemény munkának és az önsanyargatásnak köszönheti. A Szűz az a fajta milliárdos aki egy 10 dolláros nadrágot büszkén visel. A Szűz a leggazdagabb csillagjegy.

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: Nők Országa

ezotéria spirituális horoszkóp csillagjegyek


Megtekintések száma: 109530

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet