Ezek a NASA műholdképek bizonyítják, hogy manipulálják az időjárást: minden a fejünk felett zajlik

2022. január 5., szerda
Semmi kétség sem férhet hozzá - állítják sokan.

A HARRP létezik, és működőképes is. Mindemellett az időjárást is manipulálják vele az ionoszféra megváltoztatásával.

Sokan úgy gondolták eddig, hogy ez csak egyfajta összeesküvés elmélet, de a valóság ezzel szemben azt mutatja, hogy nagyon is sok alapja van az állításoknak, és hogy a HAARP ténylegesen üzembe van helyezve.

A NASA sok esetben határozottan tagadta ezt, akárcsak az amerikai kormány, ugyanakkor azt elismerték, hogy folynak az időjárás befolyásolására irányuló titkos kísérletek.

Az alábbi néhány NASA által készített műholdképen a szemfüles kutatók észrevettek pár dolgot, mely egyértelműen lebuktatja a HAARP-ot működés közben.

Az általuk generált időjárási anomáliák már nem rejthetők el többé.

Azon független kutatók, akik már jelen voltak egy-két olyan térségben, ahol nagy mennyiségben szórták szét a chemtraileket a légkörben, ott igen magas volt a különböző fémek koncentrátuma a légkörben.

Sokan úgy gondolják, hogy a chemtrailek és a HAARP működése ugyanis összefügg egymással.

Ahogyan a képeken is látszik, hihetetlen mennyiségben juttatnak különféle vegyi anyagokat a légkörben, szabályos alakzatokban, hogy aztán azt eloszlassák, és azon keresztül stimulálják a bolygónk felső légköri rétegét.

A napjainkban dúló különleges időjárási anomáliák, az egyre jobban megbolonduló idő is mind a HAARP kísérleteinek számlájára írható.

Talán a globális felmelegedés is ennek a nagyszabású időjárási kísérletnek a mellékterméke? Vagy a bolygót szándékosan melegítik fel, valamilyen rejtett motiváció miatt?

Sokak szerint a HAARP áll egyértelműen ezen folyamatok mögött, és valójában egy időjárási tervezés folyik a színfalak mögött.

Ez ugyanis egy óriási fegyver egyetlen nemet kezében, mellyel más nemzeteket tönkretehet azzal, hogy a HAARP segítségével ellehetetleníti azok mezgazdaságát. Gondoljuk csak végig: nincs okolható kormány, sem nemzet, hiszen időjárási anomáliának tűnik minden.

Pedig valójában csak egy módszeres ellehetetlenítése más hatalmaknak.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány rejtély rejtélyek nasa összeesküvés haarp


Megtekintések száma: 507979

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet