EZEK a pszichiátria valódi bűnei: emberek millióinak elméjét mérgezik évről-évre!

2017. október 15., vasárnap




A pszichiátria halálgyára, amiről a legtöbben mit sem tudnak. Így vernek át mindenkit!

Mindannyian őrültek vagyunk, csak mert nem viselkedünk a normáknak megfelelően? A pszichológia tudománya mára már akkora teret nyelt magának, hogy az így szerzett hatalommal képes visszaélni. A hiperaktivitást „felfedező” pszichiáter szerint lehet, hogy még sincsen ilyen betegség. Nincs olyan sem, hogy mentális zavar. A pszichiátria sötét titkainak nyomában.

Ha azt mondják valakire, hogy őrült, vagy pszichológiai segítségre van szüksége, akkor minden egyébként normális viselkedési megnyilvánulásába belemagyarázható annak ellentettje.

A pszichiátria elképesztő módon manipulálja az egészséges társadalom tudatát.

Tulajdonképpen elérik azt, hogy mi magunk higgyünk egyes viselkedési formákat nem normálisnak, így önként vonulunk be ebbe a halálos intézménybe, és annak karmai közé.

A pszichiátria ipara szerint mindannyian betegek vagyunk. Igen, még Ön is. Túlsúlyos? Ez betegség. Túl boldogtalan? Egészen biztosan mentális oka vannak, kezelni kell! Túlzottan pörög? Ön talán hiperaktív! Fáradékony, nincs kedve semmihez? Depressziós!

És itt álljon egy igen megdöbbentő adat: a pszichiátria okozta elhalálozások száma sokkal magasabb, mint a világtörténelem összes amerikai háborújának áldozatai együttvéve...

Egy másik, sokkal felháborítóbb tény:

A pszichiáterek közel 2 milliárd dollárt söpörnek be évente, de egyetlen gyógyulást sem tudnak felmutatni.

Érdemes megnézni a pszichiátria aljasságairól szóló leleplező filmet, és magunk eldönteni, hogy hiszünk-e ezentúl az agyturkászoknak, vagy sem!

OSZD MEG másokkal is!

hihetetlen egészség bizarr pszichiátria gyógyszeripar


Megtekintések száma: 209697





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet