Ezek a rejtélyes sziklarajzok megkérdőjelezik az egész emberi múltat!

2018. július 12., csütörtök
Semmi más magyarázata nincs a zavarba ejtő rajzoknak.

Még a legedzettebb, legtöbbet látott régészeket is alaposan zavarba hozzák azok a leletek, melyek különféle ősi barlangfalakon találhatóak, és szemmel láthatóan nem emberi lényeket ábrázolnak.

Ezek az ábrák gyakran nagyon fejlett, még a modern Homo sapiensnél is fejlettebb technológiával rendelkező lényeket örökít meg.

Mindezt több tízezer éves barlangok mélyén. A világ minden táján találtak már belőlük, tehát nem egy egyedi jelenségről van szó, hanem globális dologról. Különféle rajzok, faragások ezek, különböző korokból.

Miért van az, hogy ezeken az ábrákon szereplő alakok a kísértetiesen hasonlítanak napjaink asztronautáira, űrhajósaira?

A lenti képet jól nézzük meg. A modern régészet vagy mélyen hallgat, mikor ilyen barlangrajzokat tárnak eléjük, vagy különféle mondvacsinált magyarázatokkal jönnek elő, hogy ezek csak szimbolikák, vagy uralkodók, vagy különös meglátásban ábrázolt emberi lények.

Azonban az alakok hosszúkásak, elég nyúlánkak, és olyan, mintha valamiféle ruha lenne rajtuk. A fejük körül látható "aura" pedig valójában egy szkafander sisakja.

Ha emberek lennének, miért hasonlít a ruhájuk egy űrhajósra? És mi a helyzet egyes törzsekkel, például Indiában, akik fonott, kosárszerű sisakot húznak törzsi rituálék során a fejükre, melyek hihetetlen módon majdnem olyanok, mint a modern NASA űrruhák szkafandere?

Valamint az is nagyon érdekes, hogy ez az egész egy egységes jelenség, és a világ minden táján éltek kultúrák, akik nagyjából ugyanazt örökítették meg: égből érkező alakokat, különös ruhákban.

Ez egyszerűen nem lehet véletlen.

De ha nem hiszünk az ábráknak, akkor talán érdemes hinnünk a józanésznek - mondják a legtöbben a paleoasztronautika hívei közül.

Szerintük az is ékes bizonyítéka annak, hogy idegenek látogattak minket a múltban, hogy egye monumentális műalkotások felépültek, mint amilyenek az egyiptomi piramisok, a nagy szfinx, vagy a maja kőpiramisok.

Az külön érdekes, hogy a piramisépítés valamilyen rejtélyes okból mindenhol elterjedt a világon, lásd a boszniai piramisokat, melyekről azt tartják, hogy akár valamiféle ősi szerkezetnek is otthont adhattak.

Ezeket az építményeket a tudomány mai álláspontja szerint csak nagyon bonyolult módon lehetett volna megépíteni, és akkor sem ennyire pontosan. Ugyanis a Gízai nagy piramis például csillagászatilag tökéletesen van tájolva.

Ezt akkoriban nem értik, hogy voltak képesek kiszámolni és kivitelezni.

Rengeteg még a rejtély ezekkel az ősi dolgokkal kapcsolatban. A régészek egy része talán direkt módon meg is próbálja fejteni ténylegesen ezeknek az eredetét, de a legtöbben a homokba dugják a fejüket, vagy egyszerűen letagadják ezen leletek létezését.

Pedig attól, hogy nem veszünk róla tudomást, még léteznek, és az emberiség múltjáról árulkodnak...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ősi idegenek ősi látogatók


Megtekintések száma: 24987

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet