„Ezek agyrém elképzelések!” A biztonságpolitikai szakértő véleménye a hazánkban is létesítendő menekült falvakról

2017. június 26., hétfő
A biztonságpolitikai szakértő agyrémnek neveztek az ötletet, és elmondta, miért eleve halott ötlet ez az egész, és miért nem szabad, hogy keresztülmenjen a tervezet az Európai Unión.

"Ezek agyrém elképzelések!" - Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő is kifakadt azon a híren, miszerint az Európai unió egyik zöld pártjának elnöke bevándorló falvakat hozna létre Kelet-Európában.

Szerinte nagyon jól látszik, hogy az egész ötlet egy kényelmes íróasztal mögött lett kitalálva úgy, hogy a politikusnőnek fogalma sincs arról, hogy mi is zajlik Kelet-Európában, és úgy általában bevándorlás téren.

Arról is beszélt, hogy ezt az egészet remélhetőleg miért nem lesz lehetséges megvalósítani, és keresztülvinni, hogy valóság legyen belőle.

Ha Magyarországon létrehozunk egy bevándorló falut, annak a lakosságának a 98%-a másnapra már tovább menne a gazdag nyugati államokba, ahogyan eddig is. Az a 2% pedig azért nem megy sehová, mert eltévedt. - állítja.

Ráadásul ezen bevándorlófalvak lakossága olyan népekből  tevődne össze, melyek nagyon nem szeretik egymást.

"Megint bebizonyosodott, hogy Brüsszelből a világ teljesen máshogy látszik" - állítja a szakember, és valljuk meg, igaza van.

Szerinte az egész megint csak arra volt jó, hogy az EU politikusainak megint legyen min vitatkozni néhány napig, hétig, és aztán béna kacsa módjára minden menjen a régiben, és álljanak, és bámuljanak ki a fejükből, miközben a bevándorlás lassan maga alá gyűri majd Európát.

Mint ismeretes, pár napja mindenki felhördült azon, hogy az Európai Parlament zöld frakciójának vezetője elképesztő ötlettel állt elő, melyet egy német lap le is közölt.

 A német lapnak nyilatkozva azt mondta, hogy hatalmas szír falvakat kellene létrehozni Európa keleti blokkjában, távolabb a nyugati országok - és elit - életterétől, így többek között Lettországban, de akár más Kelet-Európai országokban, így hazánkban is.

Te is egyet értesz Nógrádi Györggyel?

OSZD MEG másokkal is!  

érdekes érdekesség európa politika


Megtekintések száma: 87707

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet