Ezek az elképesztő égi jelenségek a HAARP ioinoszféra manipuláló program következményei? Durva felvételek!

2018. október 27., szombat




Az utóbbi időben megdöbbentő elektromos kisülések, és téridő szakadások észlelhetőek a Földünk légkörében. Ez lenne a Kék Sugár hadművelet végső főpróbája?

A HAARP antennarendszer által kivitelezett, a titokban a Pentagon és az amerikai kormány által üzemeltetett paramilitáris programról már valószínűleg mindenki hallott.

A HAARP projektet eredetileg azért hozták létre, hogy a Föld légkörében végezzen vizsgálatokat, és szemmel tartsa az ionoszféra változásait.

Legalábbis ez a hivatalos közlemény a néhány éve szintén hivatalosan "bezárt", leállított projektről.

Valójában azonban a legnagyobb titokban ez egész hadművelet tovább folyik azóta is, csak egyes fontosabb logisztikai egységeket áthelyeztek az Antarktiszra.

A legtöbb információ arról szól, hogy folyamatosan az ioinoszféra durva, és felelőtlen manipulálására tesznek lehetőséget. Ezzel pedig nem csak az időjárást manipulálják világszerte, de kisüléseket, téridő szakadásokat okoznak az atmoszférában, és a sztratoszféra felső határánál.

Az ISS űrállomásról többször tapasztaltak már rendkívül furcsa fényjelenségeket, különös alakzatba rendeződő anomáliákat, és rendkívül bizarr felhőrendszereket.

De alkalomadtán még olyan délibábok képei is felsejlettek, amiknek nem lett volna szabad létezniük.

2016-ban például a Puerto Rico közelében telepített különleges kamerarendszer a Karib-tenger felett kialakult vihart figyelte, amikor olyan különös alakú villámot rögzített a felhők felett, amilyet szabad szemmel nem is igen lehet észlelni.

Egyrészt ezek a kisülések annyira gyorsan zajlanak le, hogy az emberi szem nem is érzékeli őket, másrészt bizarr alakú, szertefoszló kisülésgócot eredményeznek, ahogyan azt a kikockázott képen is láthatod.

Ez egy fényes glória mintegy 85 km-rel a Föld felszíne felett, és a hosszú csápok lenyúlnak egészen 30 km-es magasságig, ezért igen gyakran nevezik medúzának is.

Ezeknek a létezését sokáig nem lehetett igazolni, és csak az elmúlt években gyűlt össze annyi bizonyíték, hogy mára egy létező anomáliaként hivatkozzunk rá.

A jelenség sok más különös fényjelenséggel együtt azonban mesterséges. A természetben csak nagyon ritkán fordul el, és nagymértékben köze lehet a HAARP működéséhez.

Akadnak olyan vélekedések miszerint a HAARP program valójában egy sokkal nagyobb, szupertitkos tervezet része, mely Kék Sugár hadművelet néven fut. Ez a hadművelet a jövőben arra tenne törekvéseket, hogy különféle égi hologramok segítségével imitálja az emberiség számára Krisztus második eljövetelét.

Mások pedig inkább úgy gondolják, hogy ezek az atmoszférában keletkező jelenségek téridő alagutakat nyitnak néhány pillanatra, amiken keresztül idegen entitások áramolnak be a Földre...

OSZD MEG másokkal is!

paranormál hihetetlen összeesküvés haarp


Megtekintések száma: 52183





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet