Ezek az érvek, melyek bizonyítják, hogy Isten valóban LÉTEZIK!

2017. augusztus 24., csütörtök




Rengeteg olyan evolúciós, biológiai és csillagászati bizonyíték van a kezünkben, melyek mind azt mutatják, hogy léteznie kell egy felsőbb teremtőnek.

Sokan azt gondolják, hogy Istenről vitázni nem érdemes, mivel nincs bizonyíték a létezésére. De vajon tényleg nincs? Mi van, ah minden ott van az orrunk előtt, csak nem akarjuk észre venni? istenre legalább 6 nyomós érvet, sőt, tudományos bizonyítékot lehetne felsorolni.

Isten jelenlétére utal többek között a csillagászat is és a biológia. Vajon véletlen lenne, hogy az univerzumban jelen ismereteink szerint csak itt alakult ki élet? 

Miért van az, hogy pontosan egyenlő távolságra vagyunk a Naptól, megvannak az élethez szükséges elemek a Földön, és megfelelő a hőmérséklet is?

Mindez véletlen lenne? A növények, állatok és emberek nagyrészt vízből állnak, például az emberi szervezet kb. kétharmad része víz. Érdekes, hogy a víz tulajdonságai mennyire az életre lettek szabva, ez sokak szerint eleve felveti az intelligens tervezés lehetőségét.

A Földön található víz kilencvenhét százaléka sós vízű óceánokban van. De a Földön működik egy olyan szisztéma, ami eltávolítja a sót a vízből, majd szétosztja ezt a vizet szerte az egész bolygón. A párolgás elválasztja az óceán vizét a sótól, majd felhőket formál, amelyeket a szél a szárazföld fölé fúj, és így eljuttatja a vizet a növényeknek, állatoknak és embereknek. Ez a tisztító- és ellátórendszer tartja fenn az életet a Földön.

Ez szintén egyértelműen az intelligens tervezést mutatja.

Az evolúció önmagában nem magyarázza meg az egyes szervek és szervecskék kiindulóforrását: az élő szervezet kialakulását az élettelen anyagból. 

Ez szintén egy ma még kutatni való folyamat, melynek a végén elképzelhető, hogy magára, a teremtőre fogunk bizonyítékokat találni.

Az is érdekes, hogy mi válthatta kis az ősrobbanást? Ha valóban így keletkezett az univerzum, az ősrobbanást kiváltó kémiai reakciót valaminek, talán egy felsőbb erőnek el kellett indítania, nemde?

„Mindennek a magja, ami a világegyetemben valaha történt, abban az egyetlen pillanatban lett elvetve. Az összes csillag, bolygó és élőlény a világegyetemben olyan események eredményeképp jött létre, amelyeket a kozmikus robbanás pillanata indított be… a világegyetem csak úgy berobbant a létezésbe, és nem tudjuk megmagyarázni, hogy mi okozta ezt." - állítja Robart Jastrow asztrofizikus.

A tudósok nem tudják megmagyarázni a fény és az anyag hirtelen robbanását, tágulását...

Az is furcsa, hogy az univerzumban mindenhol megfigyelhetőek egyes fizikai és kvantumfizikai törvényszerűségek, melyek szabályosnak tűnnek. Vagyis előre megtervezettnek. Mintha valaki a világot előre "megírta", kikalkulálta volna.

„A legnagyobb tudósokat is megdöbbenti, annyira furcsa ez. Egyáltalán nem szükségszerű, hogy az univerzum bármilyen szabályoknak engedelmeskedjen, nemhogy matematikailag leírható szabályoknak." - állította Richard Feynman Nobel-díjas kutató.

A DNS kód szintén egy óriási talány. nehezen hihető, mégis tényszerű, hogy a génjeinkben a DNS szálakban található információ irányítja a sejtjeinket. vagyis előre belénk táplált információkkal működünk, mely az intelligens előre megtervezett "élet" jele.

Láthatjuk tehát, hogy isten létére számtalan bizonyíték van, ezeket azonban sokan nem hajlandók elfogadni, és megpróbálják a tudományba burkolni.

A világunk azonban több, mint véletlenek sorozatából kialakult buborék. Ez egy megtervezett valóság, melyet egy felsőbbrendű lény teremthetett a számunkra.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány rejtély rejtélyek isten univerzum


Megtekintések száma: 151905





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet