Ezek mögött a történelmi események mögött BIZTOSAN a globális árnykormány keze húzódott...

2022. június 29., szerda
Ahol csak tudták, ott befolyásolták a világtörténelem menetét. Háborúk, válságok, kiegyezések, választások... Dolgok, amik mögött a Rothschild dinasztia keze állhatott.

Többen álltak össze történészek közül, és megpróbálták azokat a folyamatokat, nagy történelmi pillanatokat összeszedni, melyekben vastagon benne lehettek a háttérhatalom erői.

Első és második világháború

Az első és második világháború kifejezetten jót tett a háttérhatalmi erőknek, és az amögött álló szupergazdag dinasztiáknak, így mint a Rockefeller klánnak, mind pedig a Rothschidleknek.

A háború valakinek mindig jó üzlet, és ha aza valaki ért ahhoz, hogyan fordítson egymás ellen nemzeteket, és hogyan lássa el mindkét felet fegyverre, akkor elképesztő hatalomra tehet szert.

Ebben az időszakban erősödött leginkább meg az árnykormány.

Kennedy gyilkosság

Kennedy volt az utolsó autonóm elnök, ő azonban ellenállt a háttérhatalomnak. Mi több, többször beszélt róla, hogy ezeknek az erőknek meg kell szűnniük, és arra készült, hogy lerántsa a leplet arról, mi folyik a színfalak mögött.

Éppen ezért Kenndy-t sürgősen és azonnali hatállyal félre kellett állítaniuk, egy CIA megbízás által megszervezték a híres Kennedy gyilkosságot, majd rákenték egy magányos merénylőre, amit még ma sem hisz el senki.

Nagy gazdasági világválság

A nagy gazdasági világválság a tőkés világ 1929–33 közötti túltermelési válsága. Sokak szerint ez is a háttérhatalom idézte elő, hopgy új erőviszonyokat tzeremtsen, és rengeteg "elveszett tőkét" áramoltasson saját magához titkos scatornákon keresztül.

Az USA-ban 1921-ben, míg Európa több országában a húszas évek közepe felé sikerült helyreállítani a károkat, ám a fellendülés csak rövid ideig tarthatott. Addigra a háttérhatalom még jobban megerősödött.

2001 szeptember 11.

Ma már szinte sneki sem gondolja azt, hogy valamilyen módon ne tudtak volna a 2001-es terrortámadásokról. Belső munka volt, akárhogy nézzük, ugyabnis már az is eleve belső munka, hogy a CIA és az FBI félrenézett, amikor hónapokkal a támadás előtt tudni lehetett, mire készülnek...

Sokak szerint ez egy olyan háttérhatalmi törekvés volt, ami Amerika szellemiségét hivatott lerombolni, és ürügyet szolgáltathatott egy keleti háborús hadjárat elindítására. Hiszen ahol háború és vér, ott a pénz.

Kadhafi megbuktatása

Amerika soha nem volt rest, ha arról van szó, hogyan kellene, vagy hogyan lehet megbuktatni valakit, aki nem az érdeketit szoglálja, szintúgy az Amerika mögött álló háttérhatalom.

Sokak szerint Kadhafit azért állították félre, mert ezekkel az erőkkel szemben tevékenykedett, és ez árthatott volna Amerika gazdaságának.

Emellett számtalan napjainkban zajló folyamat mögött állhatnak valójában a háttérhatalom emberei, mint például a migrációs válság is.

Mindig is úgy alakították a  történelmet, ahogyan nekik jó, ez pedig felveti a kérdést: vajon egy irányított világban élünk-e, vagy sem? Elvégre úgyis az lesz, amit ők eleve elterveztek!

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés árnykormány háttérhatalom világhatalmi elit


Megtekintések száma: 128200

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet