Ezek vannak egy átlagos oltásban - Vigyázat, sokkoló információk!

2017. augusztus 14., hétfő
Az ember nem is gondolná, mi van egyes élelmiszerekben. Azt pedig végképp nem gondolná, hogy azokban az úgynevezett "orvosságokban" mi van, amit a vérünkbe fecskendeznek, modernkori orvosi szerekként.

Ezen szerekben ugyanis nagyon gyakori, hogy olyan anyagok bújnak meg, melyekről nincs is tudomásunk.

Sőt, a gyógyszeripar, és a vakcina lobbi gondoskodik arról, hogy soha ne is legyen fogalmunk ezekről a dolgokról. Ha ugyanis megtudnánk, miből áll egy-egy vakcina, lehet, hogy olyan óriási oltásellenesség robbanna ki, ami csődbe is vinné az oltóanyag gyárakat.

Ilyet pedig nem akarnak maguknak, elvégre belőlünk élnek, nem igaz?

Nagyon sok olyan összetevő van, amit nem, vagy csaj rejtve tüntetnek fel. Ilyen az abortált magzati sejt, melyet abortált magzatokból vonnak ki. Igen, halott embriók, humán lényeg halott sejtmaradványait oltatjuk magunkba. Bizarr, nem igaz?

Abortált borjú magzat véréből kivont anyagok is megtalálhatók egyes vakcinákban, mint egyfajta segédanyag. A cél az, hogy a szérum tápanyagot nyújtson a vírusok növekedésének a sejtekben.

Arról nem beszélve, hogy a sereghernyók sejtjei különösen veszélyesek lehetnek, melyeket a Flubok vakcinában használtak először szélesebb körben. Ezt az FDA 2013 januárjában hagyta jóvá, mert a jövő vakcináinak egyik fontos elemének tartják. “Minden 0,5 ml Flublok tartalmazhat baculovírusokat és a gazdasejt fehérjéjének maradékát (≤ 28,5 mikrogramm), valamint sejt DNS baculovírust (≤ 10 ng) …” - áll a tájékoztatóban.

A majom vesesejtek a vakcinákban való jelenléte is igen bizar, és kitárgyalandó dolog. Hogyan kerül egyáltalán bele, és minek?

Nos, hatalmas a vita ezen sejtekről és az 1950-es évekbeni polio vakcina szennyezésében játszott szerepükről. Az 1ö61-es gyermekbénulás elleni vakcinák esetében majomból eredő vírust tartalmaztak, és ezek bizonyítottan daganatokat okoztak.

A vírus úgy került be a vakcinákba, hogy a protokoll szerinti formalin kezelést valahogy túlélte. Ezzel sem szert túlságosan büszkélkedni az oltóanyag ipar. érdekessé, hogy egyes védőoltások kutya vesesejteket is tartalmaznak.

Ezen sejtek az emberi véráramba juttatása egyértelműen a természet rendje ellen való.

Ami még ennél is bizarrabb, az egér agy. A vírus alapú oltóanyagokat számos ázsiai országban egér agyban tenyésztették ki. Az USA-ban ezeket már 1992 óta nem használják. 

A csirke embriók is olyan adalékok, melyet régóta használnak különféle oltások előállításához.

Ezeket a módszereket az 1920-as és 1930-as években Thomas Rivers és a Rockefeller Institute for Medical Research kutatói széles körben elterjesztették.

Sokak szerit nem véletlenül, ugyanis így akarták a népességet kontrolláltan csökkenteni, mivel a vakcinához, melyek tartalmazzák, rengeteg kétes eredetű betegség, autoimmun betegség és autizmus tünet kapcsolódik.

Nem mindegy tehát, hogy az ember tisztában van-e azzal, hogy mit fecskendeznek belé a tudomány és az egészség nevében.

OSZD MEG másokkal is!

egészség feltáró oltások gyógyszeripar botrány oltóanyagok


Megtekintések száma: 75975

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet