Ezeket a csillagjegyeket hatalmas veszteség fogja érni: komolyan fel kell készülniük!

2018. augusztus 30., csütörtök




Ezt tartogatja a sors a közeljövőben...

Lássuk, hogy melyik csillagjegynek mit ígér az előttünk álló hét.

Kos

Ápold a számodra fontos kapcsolataidat. Jelenj meg olyan eseményeken, összejöveteleken, amelyekkel támogathatod és kifejezheted tiszteletedet a szeretett személyek iránt. Munkálkodj azért, hogy stabilizáld a helyzetedet és megóvd a jó hírnevedet. Hallgasd meg azokat, akik tapasztalataikról mesélnek és bölcs gondolatokat kívánnak megosztani veled. Oszd meg érzéseidet és légy hajlandó olyan változtatásokat megtenni, amelyekkel könnyebbé teheted a közös munkát.

Bika

Bíztató lehetőségek bukkannak fel egy kollegiális vagy partneri viszonyt érintően. Bármilyen kapcsolatról is legyen szó, munkahelyi vagy személyes, amit fel fogsz tudni ajánlani a másik félnek, határozottan érdekelni fogja. Pozitív életmódbeli változtatások következnek. Ne kerülj összetűzésbe a hét közepén senkivel. Egy érzelmi túlhevültség kellemetlen helyzetet eredményezhet, ami miatt nehezen tudsz majd koncentrálni a feladataidra.

Ikrek

Légy figyelmes és agyafúrt egy olyan személlyel, aki túl sokat akar ígérni vagy valami olyasmire akar rászedni, ami megkérdőjelezhető. Koncentrálj magadra és arra, hogyan kellene cselekedned, hogy a negatív dolgokat kiszűrd az életedből. Válaszd meg a barátaidat bölcsen és engedd el azokat, akik csak elvesznek, de nem adnak cserébe semmit. Mondd el a véleményedet a hét közepén és védd meg a pozíciódat. Nem mindenki fog veled egyetérteni és azokkal érdemes egy lépés távolságot tartani, hogy végig tudd vinni a terveidet.

Rák

Ne engedd, hogy az apró dolgok okozzanak számodra stresszt. Azokra koncentrálj, amelyek boldoggá tesznek. Válassz egy új hobbit vagy csinálj valami kreatívat, amely a közösséged számára is hasznos lehet és a te lelkedet is feldobja. Egy közös tulajdonban lévő dolog problémát okozhat, ha nem tudsz a másik féllel megegyezni. Hallgasd meg mások javaslatait és légy nyitott a megoldásra. Ha megérted, hogy mi a fő gond, akkor rendbe is fogod tudni hozni a dolgokat.

Oroszlán

Figyelj oda a pénzügyi helyzetedre. Egy otthoni fejlesztés vagy egy ötlet, amibe szeretnél befektetni, nem szabad, hogy túllépje a kereteidet. A túlköltekezés talán csábító lehet és az eredmény is magáért beszél, de az adóssággal járó stressz már kevésbé lesz örömteli. Helyezd a párkapcsolatot a középpontba a hét második felében. Beszélj az érzéseidről, szándékaidról, terveidről.

Szűz

Hallgass a belső hangodra és reagálj arra, ahogyan a többiek viszonyulnak hozzád. Támogatásban lesz részed és pozitív irányba fog változni az életed, ugyanakkor azzal kapcsolatban is változást fogsz tapasztalni, hogy kivel töltöd az időd legnagyobb részét. Értékeld azokat az információkat, amelyeket függőben lévő pénzügyi, jogi vagy orvosi ügyeidhez kapcsolódóan szerzel. Légy határozott és túl fogsz jutni a nehézségeken.

Mérleg

Légy nyitott a változásokra. Minél többet harcolsz, annál kevesebbet érhetsz el. Használd az intelligenciádat és hallgasd meg azt is, amit mások tanácsolnak. Érzelmi fellángolásaid lesznek a hét közepe felé, ha valaki olyan követelésekkel áll eléd, ami egyáltalán nem hozzád tartozik. Legyen B terved és azonnal lépj ki, ha tudsz. Befektetésekre a hét végén légy figyelmes. Bármibe is menj bele, légy biztos benne, hogy elegendő kereted van a hibák bekövetkezésére és az előre nem látható extra költségekre is.

Skorpió

Lásd meg, amit az élet kínál számodra. Próbálj ki valami újat és változtass olyan irányban, ahol kiaknázhatod a képességeidet. Szélesítsd érdeklődési körödet, bővítsd baráti kapcsolataidat és vizsgáld felül életcéljaidat. Egy életmódbeli változtatás motiváló hatással lesz rád. Állj ki magadért és üzenj az illetékes személynek, amíg nem kapsz kielégítő választ. Az kimenetel végeredményben kedvező lesz. Oszd meg az érzéseidet azokkal az emberekkel, akik kötődni tudnak hozzád. A támogatás, amiben részesülni fogsz, segíteni fog olyan döntést hozni, amely stabilizálja az életedet.

Nyilas

Légy óvatos, hogy kivel osztasz meg személyes információkat a hét elején. Valaki felhasználhatja ellened mindazt, amit megosztasz önmagadról, a terveidről és a forrásaidról. Érzelmi manipuláció szaga terjeng a levegőben. Vegyél részt egy olyan eseményen, ahol megismerhetsz új embereket és jól érezheted magad. Olyan dolgokat tudhatsz meg, amelyek személyes változtatásokra sarkallnak majd. Sikerült elhárítanod valaki mesterkedéseit, aki rossz színben akar feltüntetni.

Bak

Használd a fantáziádat, ha pénzkérdésről, üzletről vagy múltbéli ismerősökkel való kapcsolatfelvételről van szó. Óvatosnak kell lenned, ha egy olyan személlyel akarod felvenni a ritmust, aki jó az ötletek megvalósításában. Talán vágysz egy nagyobb változásra, de még mielőtt vakon beleugranál valami izgalmas dologba, előbb vedd számba a következményeket. Ha valaki beszéde túl szépnek hangzik ahhoz, hogy igaz legyen, akkor valószínűleg az úgy is van. Ideje, hogy te magad tégy a sikereid érdekében.

Vízöntő

Van néhány igazán jó ötleted, de mielőtt életre hívnád őket, vidd végig az eddigi terveidet és döntsd el, hogy mi lenne a legokosabb lépés. Ne költs ész nélkül, ha profitot akarsz elérni. Ne másba, magadba fektess be. Beszéld meg a terveidet egy olyan személlyel, akit szintén érdekel a sikered. Fontold meg a változtatásokat, amelyekre mások buzdítanak. Ne hagyd, hogy az érzelmeid vegyék át a főszerepet a döntéseidben.

Halak

Fejezd ki az érzéseidet a megfelelő irányban. Kérj segítséget azzal kapcsolatban, hogy hogyan fektesd be okosan a pénzedet. Nagyobb stabilitást érhetsz el, ha akarsz. Nem kell megosztanod a pénzügyi helyzetedről és a vagyontárgyaidról információt senkivel, mert még visszaélhetnek vele. Csekkold az álláslehetőségeket és vedd fel a kapcsolatot régi munkatársakkal is, hátha egy jótanács előrébb lendítheti a helyzetedet.

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: Tudásfája.com

ezotéria spirituális horoszkóp csillagjegyek


Megtekintések száma: 39802





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet