Ezeket a régészeti leleteket elhallgatják a világ elől! Titkos emberi múlt?

2021. június 3., csütörtök
Amit nem lehet megmagyarázni, azt módszeresen megpróbálják eltüntetni, elhitetleleníteni, félremagyarázni!

A világtörténelem folyamán számtalan olyan dolog került már elő a föld alól, melyek alapos magyarázkodásra kényszerítették a mainstream, azaz fősodratú régészetet, és annak képviselőit.

Arról van ugyanis szó, hogy a régészet két idővonalon haladt tovább.

Van egy történelem, amit az iskolákban tanítanak nekünk, de ami maga a hazugság, legalábbis elhallgat olyan dolgokat, melyek alapjaiban változtatnák meg az emberi faj eredetét.

És létezik az a bizonyos elhallgatott történelem, mely a valóság maga. Mivel azonban a valóság már nem illeszthető be az eladható, könnyed történelembe, így ezekről a leletekről egyszerűen vagy nem vesznek tudomást, vagy elbagatellizálják a létüket.

Tényleg tucatnyi ilyen régészeti lelet létezik, de mondunk néhány példát. 

Többek között sokak szerint az ember és a dinoszaurusz idővonala sem úgy van, ahogyan a történelemkönyvek említik: az ember és a dinoszauruszok egy időben élhettek egy darabig.

Az Angkor építményeinek egyikén van egy kőoszlop, melyen különféle díszes faragások láthatóak. Az egyik ilyen faragás hamar szemet szúr az embernek, ugyanis egy dinoszauruszhoz kísértetiesen hasonlító ábrát lehet látni rajta.

A legtöbben elsőre egy gyíkra tippelnének, vagy sárkányra. Ha jobban megfigyeljük a hátát, látszik, hogy tüskék állnak ki belőle, mintha az egész egy Sztegoszauruszt ábrázolna.

Az antiküthérai szerkezet egyes darabjai is arról árulkodnak, hogy olyan részletességű és bonyolultságú szerkezet lehetett, hogy annak megalkotására kész rejtély, hogyan voltak akkoriban képesek az emberek.

Nem beszélve Atlantiszról, és annak esetleges tárgyi bizonyítékairól.

Arról van ugyanis szó, hogy a tenger mélyén találtak egy olyan hajót, melynek rakományaként orikalkum tömböket találtak. Ez az a szuperfém, melyet Atlantiszban gyártottak, és egy különleges ötvözet volt.

Az aztékok, maják által uralt több ezer éves múltú területeken talált, űrhajókat formáló tárgyakról, faragásokról már nem is szoktak vitázni a fősodratú régészet képviselői, szimplán nem vesznek róluk tudomást.

Ahogyan azokról az ősi asztronautákat ábrázoló űrhajósokról sem, melyek egyértelmű bizonyítékai az emberiség eltitkolt múltjának.

Sok régészeti lelet azonban ellentmond ennek, de a tudós társadalomban annyira él a darwini elmélet hite, hogy az ennek ellentmondó leleteket és az azokból származtatott elméleteket kiszűrik, szemétkosárba dobják.

Ez a diszkriminált szelekció biztosítja, hogy az átlagember ne tudjon semmit az emberiség valódi, eltitkolt múltjáról.

Ezek a leletek múzeumokban nem találhatók, hanem sokszor raktárakban porosodnak, nyilvántartási szám nélkül…

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ősi idegenek tiltott régészet ősi technológia


Megtekintések száma: 64002

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet