Ezeket a több ezer éves barlangrajzokat senki sem tudja megmagyarázni!

2021. július 17., szombat




Léteznek olyan ősi barlangrajzok, melyek úgy ábrázolják a naprendszert, ahogyan azt csak a későbbi kutatások ismeretében ábrázolhatták volna. Honnan tudtak őseink ennyire pontos információkat a bolygónkat körülvevő közegről? 

Az egyik ilyen rajz arra utal, hogy a Neptunuszon egy hozzánk hasonló fejlett civilizáció élhet, vagy élhetett.

A világ legrégebbinek számító térképei azok a barlangrajzok, melyek szerte a világban fellelhetőek különböző régészeti helyszíneket. Különlegességüket az adja, hogy ezek voltak az emberiség első ismert alkotásai, rajzai.

Nemrégiben olyan barlangrendszert fedeztek fel Amerikában, mely feltehetőleg az ottani őslakosok búvóhelye, élőhelye lehetett egykoron.

A barlang falain különös rajzokra lettek figyelmesek, melyek egyértelműen kozmológiai jellegűek voltak, mintha egyfajta csillagközi, naprendszerbéli térképek lennének.

A legtöbb kultúrában megtalálhatóak különös rajzok, és rajzosan ábrázolt rejtélyes alakok is.

A fenti kép például a Sego kanyonban készült Utahban, a műalkotás nagyon ősi, időszámításunk előtt 5500-ban készülhetett. A kísérteties alakok egyértelműen nem emberi alakok.

Kimberley, Ausztrália - Időszámításunk előtt 5000 évvel ezelőtti rajzok

Ezek a rajzok arra világítanak rá, hogy őseink kapcsolatba léphettek olyan népekkel, melyek nem a Földről származik. A korabeli ábrázolások nagyon különösek, és eltérnek a többi emberi ábrázolástól.

Némely rajz légi járművekre hasonlító szerkezetekkel együtt ábrázolja ezeket az alakokat, melyek nagy valószínűséggel űrhajók lehetnek. Az ősi időkben az idegenek egyfajta tudást nyújtottak át az akkori emberiségnek.

Ez megmagyarázná azokat a naprendszert ábrázoló barlang rajzokat, melyek olyan pontossággal ábrázolják naprendszerünket, mintha csak ma készültek volna.

Az idelátogató idegenek bejárták már a világegyetem nagy részét, mire eljutottak hozzánk, hatalmas csillagászati és kozmológiai tudással rendelkeztek. Jóval magasabb technológiai fejlettséggel bírtak, és mivel az emberiség fiatal fajnak számított, segítették fejlődésünket, hogy ha majd egy fenyegető civilizáció is ellátogat a bolygónkra, legyen esélyünk megvédeni a Földet.

naprendszer-bolygoi-barlangrajz A kutatók szerint valószínűleg naprendszer bolygóit ábrázolja.

A lenit kép a naprendszer bolygóit ábrázolja. Onnan következtettek erre a kutatók, hogy észrevették, pontosan annyi hegycsúcs van, mint ahány bolygó, valamint a sorban a harmadik csúcs külön jelölve van. A Föld a sorban a harmadik bolygó a naprendszerben.

Az utolsó bolygónál azonban van még egy érdekesség: egy másik humanoid szerű alak látható óriási méretben. Ez vajon utalás lehet arra, hogy a Neptunuszon egy hozzánk hasonló civilizáció él?

Egyes elméletek szerint mára már ez a civilizáció kipusztult, és az csak akkor virágzott, mikor az ábra készült. 

Hogy mi lett velük, azt senki sem tudja, talán tovább álltak mikor a bolygó végleg lakhatatlanná vált. vannak azonban olyan feltételezések is, miszerint a Neptunusz nem vált lakatlanná, pusztán a felszín alá kényszerültek a lakói.

Mindezek puszta feltételezések, de több tény is rámutat ezen naprendszert ábrázoló barlangrajzok pontosságára és hitelességére. Újabb és újabb régészeti leletekre lehet számítani a jövőben is, melyek erősíteni fogják a különös teóriát.

rejtély rejtélyek ősi idegenek ősi technológia paleoasztronautika


Megtekintések száma: 153939





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet