Ezeket az ősi építményeket idegen látogatók emelték: ősi titokról árulkodnak, amit titkolnak előlünk!

2018. április 7., szombat




Ezek a dolgok mindenkit meg fognak győzni arról, hogy az ember nem egyedül élt itt a Földön egykoron...

Az ősi időkben az ember idegenek segítségével emelkedett ki az állatvilágból. 

Sőt, a genetikai kódunk egy része teljesen eltér a Földön élő élőlényekétől.

E pedig egyértelműen sugallja, hogy az emberi faj történelmében léptennyomon segítségünk volt.

A neandervölgyi ember agyának robbaássszerű fejlődése sme véletlen következett be. Az ősi idegenek számtalan alkalommals egítették az emberi kultúrát.

Hatalmas építményeket emeltek, monoliteket, ősi piramisokat, amik máig fennmaradtak. És ezek mindegyike egy sötét múltról árulkodik...

Húsvét-sziget kőfejei

A Húsvét-sziget kőfejeiről nagyon sok teória kering. Állítólag egy hatalmas piramist is találtak már a szigeten egy hegyoldalba rejtve, teljesen elkopva. A kőfejeket ősi idegenek tiszteletére faraghatták ki a sziget lakói.

Ugyanakkor alig tudni róluk valamit, egy rejtélyes nép volt, a nyelvüket pedig a mai napig senki sem tudta teljes mértékben megfejteni. 

Ahogyan az is rejtély, hogy a kőfejek hogyan kerültek a végleges helyükre mindenféle technológia nélkül...

Egyiptomi piramisok

Az egyiptomi piramisok olyan ősi, kozmikus kapuk lehettek, melyeken keresztül egy titkos technológia állta a téridőben tudtak közlekedni más idegen fajok. Egy másik elképzelés szerint az égből leérkező idegenek tiszteletére emelték.

A piramisba temetett fáraók pedig azért voltak ott örök nyugalomra helyezve, hogy ők is a kozmikus térbe távozzanak. 

TÉNY, hogy senki sem tudja, hogyan keletkeztek a piramisok, ahogyan azt sem érti senki, hogyan lehet az, hogy csillagászatilag matematikai pontossággal vannak tájolva...

Sacsayhuamán

A Peruban található Sacsayhuaman a világ egyik legősibb, és egyben legrejtélyesebb építményeinek egyike, melyről a mai napig azt tartják nagyon sokan, hogy földönkívüliek építhették.

precíz, modenr technológiával épülhettek a komplexumok, és több olyan követ is találtak, melyek mdoern eszközök megmunkálásának a nyomait viselik magukon, holott a nyomok több ezer évesek. Ez pedig felveti az idegen eredet lehetőségét.

Nazca-vonalak

Peru, Pampas de Jumana nevű fennsíkján fedezték fel a gigantikus mértani alakzatokat, monumentális állatfigurákat.

A Nazca-vonalak 1994 óta a Világörökség részét képzik. A Nazca sivatagban található rajzok legfőbb jellegzetessége, hogy az alakzatok csak a levegőből kivehetőek.

Márpedig felmerül a kérdés, hogy akkor hogyan is tudták ilyen jól kivitelezni őket, és pontosan kinek, vagy minek szólnak?

Stonehenge

Az ősi idegenek létében egyre többen hisznek, és abban, hogy az ősi tudást is tőlük kaphatták az ős és ókorban élő népcsoportok.

Ez megmagyarázná a Stonehenge létezését is, és azt a tényt, hogy miért van csillagászatilag tökéletesen tájolva, vagy hogyan voltak képesek ezeket a több tonnás köveket megmozgatni annak idején.

Sem a neandervölgyi ember, sem a homo sapiens, de még a kelták sem lehettek azok, akik a hatalmas építményeket - így a Stonehenge-t is- felépítették.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ősi idegenek ősi technológia


Megtekintések száma: 54063





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet