Ezekre az esetekre a mai napig nincs magyarázat - VIDEÓ

2017. április 15., szombat
5 olyan esetet mutatunk be, melyekre azóta sem sikerült magyarázatot találni.

Néha történnek furcsa, és bizarr dolgok a világban. Olyan dolgok, melyek megerősítenek minket a természetfeletti jelenségek létezésében. Az alábbi videó 5 olyan esetet mutat be, melyekre azóta sem sikerült magyarázatot találni.

A világ túl nagy hely ahhoz, hogy ismerjük az összes összefüggést, ami megalkotja, és amely alapján működik.

Többek között a túlvilág létezése, az egyes paranormális tevékenységek, ufó jelenségek, vagy épp a kvantumfizikai rejtelmei emlékeztetnek minket arra, hogy még messze nem fejtettük meg a világ összes rejtélyét.

A nagyvilágban zajló megmagyarázhatatlan eseményekről nem is beszélve. Számtalan legenda kering különféle meditációs technikákról, melyekkel az ember képes több száz éves „álomba” merülni, és eltartósítani testét az örökkévalóságig, míg egyes tibeti szerzetesek képesek a levegőben levitálni.

Ebben a videóban 5 rejtélyes, máig tisztázatlan eseményt mutatunk be. A metrón ülő lányt vajon tényleg a démon szállta volna meg, vagy valamilyen szer hatása alatt volt?

MI a helyzet azzal a két diáklánnyal, akik szemmel láthatóan rendelkeznek a telekinézis képességével, és tárgyakat mozgatnak az elméjükkel?

A jetiről, és a teleportációt rögzítő biztonsági kameráról már nem is beszélve…

paranormál bizarr ijesztő


Megtekintések száma: 316469

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet