Ezekről lesz majd felismerhető a végidőkben az emberiségen uralkodó Antikrisztus! Ferenc pápa lenne az?

2017. július 20., csütörtök




A Biblia egyértelmű utalásai ráillenek a Vatikán legfőbb vezetőjére?

A Biblia a Jelenések könyvében rengeteg olyan utalást tesz, mely részletekbe menően leírja, hogyan is fog zajlani az emberiség utolsó végítélete.

A nap, amikor eljön a félelmetes bíró, és el fogja ítélni az élőket és a holtakat, és csak az nyer majd bebocsátást a mennyek kapuját, aki őszintén megbánta a bűneit. A prófécia azonban arra is világos kijelentést tesz, hogy több esztendőnyi nyomorúság, előzi meg Jézus eljövetelét, melyet az Antikrisztus, vagy a fenevad fog uralni.

A fenevadra számos utalást találunk szintén, melyek leírják, ki is lesz ő valójában:

A tengerből támad (1. vers).

Dániel könyve 7. fejezetének négy vadállatát egyesíti magában (2. vers).

  • A sárkány adja annak erejét és hatalmát (2. vers).
  • Halálos sebet ejtenek rajta (3. vers).
  • A halálos seb be fog gyógyulni (3. vers).
  • Erős politikai hatalom (3. és 7. vers).
  • Erős vallási hatalom (3. és 8. vers).
  • Káromlásokat szól (1., 5-6. vers).
  • Hadakozik a szentekkel és legyőzi őket (7. vers)
  • 42 hónapon át uralkodik (5. vers).
  • Van egy titokzatos száma, a 666 (18. vers).

Ezek alapján már kirajzolódik, ki is lesz valójában, aki romba dönti a világot, és akinek az „uralma” alatt majd Róma is leromboltatik.

Sokak szerint az Antikrisztus már napjainkban is közöttünk járkál, és talán már rég a figyelem középpontjában van Ferenc pápa vagy Donald Trump személyében.

Sokak szerint azonban inkább a pápai trón, és maga a pápa lesz az Antikrisztus, mivel a halálos sebre utalás, és a halálos seb begyógyulása is egyértelműen ráillik a Vatikánra, és az egyházra.

A halálos sebet akkor ejtették rajta, amikor Napóleon tábornoka, Alexander Berthier 1798. februárjában bevonult Rómába és fogságba vitte VI. Pius pápát. Napóleon később, a pápa halálakor rendeletben rögzítette, hogy a pápai hatalomnak vége szakadt.

A pápa később meghalt. Ekkor sokan úgy gondolták, hogyha nincs pápa, akkor pápaság sem, és bizonyos mértékben a hit is megrendült.

Később azonban a pápaság ereje elkezdett nőni, és hihetetlen befolyással bírtak, a Vatikán pedig egy nemzetközileg is komoly befolyásoló tényezővé nőtte ki magát.

Jelenleg az egyik legerősebb vallási-politikai szervezet és hatalmi központ világszerte.

Talán ez jelentené a begyógyuló sebeket? A tenger felől támad jelző is nagyon ráillik a jelenlegi pápára, mivel hosszú idő óta az első, nem európai kötődésű pápa, és vezetője az egyháznak. Az is tény, hogy erős a politikai hatalma, és a vallási szempontból is teljeshatalmú.

Ráadásul azt is tudjuk, hogy az utóbbi időben Ferenc pápa többször szólt érdekes, minimum kétértelmű mondatokat, mint például nemrégiben azt, hogy a Jézussal való személyes kapcsolat ártalmas és kerülendő...

Egyre több a botrány a Vatikán körül. Pedofíliáról, meleg orgiákról szólnak a hatóságok megalapozott vádjai, különféle emberkereskedő hálózatokról nem is beszélve.

Vagyis a prófécia másik fele is igazzá válik, hogy az Antikrisztus - azaz a pápa - hatalma alatt Róma megsemmisül. Azonban ez a megsemmisülés szellemi értelemben vett megsemmisülés.

Ha valóban így van, akkor már egy ideje a végidőkben élünk, s közben prófétaként szól a nyájhoz a báránybőrbe bújt ördög. Mindeközben néhány évre, maximum egy évtizedre lehetünk Jézus második eljövetelétől...

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés vallás vatikán biblia antikrisztus végidők prófécia


Megtekintések száma: 162767





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet